Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
02.03.2010
Poruka
156
Ja upalim ul helper i ništa neće naći... Možda treba biti professional verzija programa ili?
U options, podesi mreznu kartu koja ti je na racunaru, bice ti ponudjena, samo je odaberi. Poslije toga klikni start, pokreni nettv i klikaj kanale a on ce ti loviti url. Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Ne zelim vise da vidim da mi je neko izbrisao bilo koji moj Post

Ja na ovom Forumu nisam nikad pisao nista bezvezno da se razumijemo

U ovu Temu ulozio sam puno truda i vremena odrzavao je kako ja tako i vecina nas promolisao ovaj Forum dovodio ljude na ovaj Forum itd...
Sa kojim pravom koje daje izbrisao moj Post doticni se usudjuje da to izbrise ne zanima me koje to uradio uopste me nije briga

Obratio sam se Mihajlu i dao do znanja da neke stvari kao covjek treba da ispostuje kao Urednik ovog Foruma prema svojim Clanovima ovog Foruma sto iz moje tocke gledista nije zasluzio da bude Urednik jer ovu Temu vise od GODINU dana nije nadgledavao niti davao svoj doprinos niti bilo sta postovao ili izasao u nekim teskim trenucima bilo kom clanu ovdje na Forumu u susret kad im je bila neophodna njegova POMOC to sam za tebe cijelo vrijeme radio ja i neko manje neko vise medjusobnim pomaganjem

Kad si se Mihajlo ti kao Urednik zahvalio nekom Clanu ovdje na Forumu za postanje streamova ili slicnog ZADNJI PUT DALI ZNAS TO ??

Kad si zadnji Put postao nesta Interesantno da je ljudima od koristi dali znas to???
to Urednici na drugim Forumima rade Mihajlo odgovaraju Clanovima u svezi njihovih problema i sveg sto je vezano za ovu Temu a sta ti radis po mom NISTA

Ako se ovako nastavi OZBILJNO TE OPOMINJEM MIHAJLO propast ce ti Tema i niko nece moc da gleda ove Domace Tv Programa niti da ti postuje te iste ovdje na Forum znaci opcije te vrste nece biti kako ?? ja znam
ne samo ovdje nego se nece moc NIGDJE NA FORUME POSTAT A TO MOZE UBRZO DA TI SE DESI

ZELIM POD HITNO OBJASNJENJE ZA OVAJ POSTUPAK BRISANJE MOG POSTA NE INTERSEIRA ME KOJE TO UCINIO ZELIM DA SE DOTICAN JAVNO OGLASI I OBJASNI ZASTO JE TO UCINJENO

Sramota

MOLIO BIH MODERATORA NEK RAZMISLI MALO O POSTUPCIMA I PONASANJU UREDNIKA MIHAJLA

AKO SE I OVAJ POST IZBRISE OBRATIT CU SE BOKIJU

Pozdrav svim Forumasima i ljudima dobre volje

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
06.08.2009
Poruka
24.424
Kao prvo nemamo razloga da dizemo tenziju ,kao drugo nema straha od objavljivanja komentara i odgovora ,od sada za sve kontakte imate privatne poruke, a,ovaj deo koristite samo za postove jer cu sve komentare brisati ostavljajte stremove ,linkove samo ne komentare.Ne trpim govor mrznje ,pretnje a jos manje ucene.Rekao sam da cu ocistiti ovaj deo foruma sto i radim nema povlastenih.
Kome se nesvidja ima i drugih foruma.
DA SE RAZUMEMO NETERAM NIKOGA SA FORUMA SAMO ZAVODIM RED KOJI JE ISPUSTEN NEHOTICNO STO SU POJEDINCI ZLOUPOTREBILI I NAPRAVILI PRAVO SMETLISTE NA KOME DEPONUJU SVE SVOJE VULGARNOSTI I BLJUVOTINE TOGA VISE NEMA.

NOSTRADAMUS

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
kao prvo nemamo razloga da dizemo tenziju ,kao drugo nema straha od objavljivanja komentara i odgovora ,od sada za sve kontakte imate privatne poruke, a,ovaj deo koristite samo za postove jer cu sve komentare brisati ostavljajte stremove ,linkove samo ne komentare.ne trpim govor mrznje ,pretnje a jos manje ucene.rekao sam da cu ocistiti ovaj deo foruma sto i radim nema povlastenih. Kome se nesvidja ima i drugih foruma. da se razumemo neteram nikoga sa foruma samo zavodim red koji je ispusten nehoticno sto su pojedinci zloupotrebili i napravili pravo smetliste na kome deponuju sve svoje vulgarnosti i bljuvotine toga vise nema.
nostradamus
Nije ovaj nered nastao nehoticno nego neznanjem odredjenih ljudi koji vode ovaj forum i ti umjesto kao urednik da javno kazes dobro pogresio je ti jos pokusavas da zastitis te ljude sa nekim politickim objasnjenjima,kad cemo se resiti vise balkanskog razmisljanja i poceti govoriti otvoreno o svakome bez bojazni a ne u rukavicama kao pre 100 godina.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ajdemo ovako........

Stvarno nemam puno vremena za obilazenje ove teme.....jer forum je isuvise veliki i problema nije malo....

Ovu temu niko nece zakljucavati to je sasvim sigurno medjutim dajte da se suzdrzimo od suvisnih komentara,vredjanja i raznoraznih spamanja te da ova tema bude posvecena iskljucivo pomoci korisnicima i omoguci im se koliko toliko gledanje televizije na internetu.....Takodje cenim vas napor u pronalazenju streemova i svega ostalog.....

Neko koristi Sotine streemove,neko Aleksov plejer.....ukusi su raliciti a tu su i jedan i drugi da pomognu korisnicima tako da nevidim razloga za bilo kakve prepirke i prepucavanja medju korisnicima....

Sota ,moguce da sam ja obriso tvoj post nisam siguran ,ako je bilo u pitanju obracanje moderatoru sto bas i nije bilo ok onda jesam, mada ni njegov postupak ne opravdavam i znajuci njega to sto je izreko bilo je u sali i stojao je cak i smajli iza.....

Jos jednom molim tebe i Alexa da nastavite gde ste stali u postavljanju plejera,streemova i da ova tema bude iskljucivo u te svrhe....

HVALA!!!!

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Kao prvo nemamo razloga da dizemo tenziju ,kao drugo nema straha od objavljivanja komentara i odgovora ,od sada za sve kontakte imate privatne poruke, a,ovaj deo koristite samo za postove jer cu sve komentare brisati ostavljajte stremove ,linkove samo ne komentare.Ne trpim govor mrznje ,pretnje a jos manje ucene.Rekao sam da cu ocistiti ovaj deo foruma sto i radim nema povlastenih.
Kome se nesvidja ima i drugih foruma.
DA SE RAZUMEMO NETERAM NIKOGA SA FORUMA SAMO ZAVODIM RED KOJI JE ISPUSTEN NEHOTICNO STO SU POJEDINCI ZLOUPOTREBILI I NAPRAVILI PRAVO SMETLISTE NA KOME DEPONUJU SVE SVOJE VULGARNOSTI I BLJUVOTINE TOGA VISE NEMA.

Cekaj prijatelju

Nemozes da ubrajas u tvom citatu mene ko ti daje to pravo i kaobojagi dolazite na Forum i oglasavate se samo
KAKOCETE UVODITI RED OVDJE I NISTA VISE I NE RADITE PA TO I JA ZNAM
ma dajte ljudi radite nesta pametno a ne samo.... pa vi ste ti koji prijetite NE MI mi neprijetimo

Sa moje strane nije bilo Vulgarnosti,govora mrznje, pretnje i ucjene zaboravi to prijatelju i ti izgleda kako mi se cini podzavas bezobrazluk Urednika Mihajla za kog ti sebe smatras?? pa nisam ja beba da me tu kupujete za sladoled ko ste vi uopste i koji vi cilj imate ovdje na forumu umjesto da relevantno gledate na situaciju ma svi ste vi isti Gosspodine Moderator imas jedan VELIKI MINUS KOD MENE

MOMENTALNO SA VASIM PONASANJEM OVO JE VECE SMETLJISTE NEGO STO JE BILO SVI MI ZNAMO DA KOMANDUJEMO DAJ MI VLAST NA 48 SATI PA CES DA VIDIS STA CE DA BUDE

Mihajlo je taj koji na sva Usta prijeti da ce temu da zakljuca i cim neko iznese svoje misljenje odma na Pm pise opomene itd.. pa ako covjek nesmije da iskaze svoje misljenje javno izem ti ja onda taj Forum i odma pise imas opomenu i Spamas Temu

AKO VEC ZAVODIS RED ONDA POCNI OD UREDNIKA MIHAJLA I UPITAJ SE KAD JE ON ZADNJI PUT NA FORUMU DAO SVOJ DOPRINOS UMJESTO DA SE PONASA KAKO TO DOLIKUJE JEDNOM UREDNIKU ON POSTUJE OVAKVE PROVOCIRAJUCE STVARI
:roll:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
175
Sta je ovo ljudi ovde,kakvi su to moderatori,upravnici i kako se vec zovu,ko su oni da sa nama upravljaju,uredjuju ili rade sta hoce ovde sa nama,nije ovo doba staljina,tita i ostalih njima slicnim,to je vec 50 god.proslost,ovo je realnost,Jedino zajednicko sto ovi upravitelji i urednici imaju je zivotinjska glava u njihovim avatarima,a to samo po sebi kaze kolika je njihova quota inteligentosti,daleko ispod 50%.Onaj nostradamis mi je pre neki dan poslao PP da me opominje vec drugi puta, a treci puta cu da odjebem odakle sam dosao,to su njegove reci.Neka on mene banuje boli mene,ja mogu i bez ovog foruma,imam dosta prijatelja odavde koji cemi uvek nadam se pomoci.

Natrag