Član
- Učlanjen(a)
- 10.04.2010
- Poruka
- 247
Izgleda da vecina od vas nije shvatlia o cemu se radi???
Jel sam ja rekao dat Alexu sta mu je potrebno mislim na nastavak od nettv Plus Kljuca jel sam dao jesam
Jel sam rekao da ako bude sve ok dacete gledat sve dok ja budem imao te nastavke i Kljuceve jesam
Ocito da vi ne kapirate o cemu se radi u ovom slucaju ne kritikujte Alexa ja mu dam nastavak on ubaci u svoj Player tako smo se dogovorili ili i tako i bi hvala Alex
E sad cete gledat ono malo sto ste do sad gledali ocito nista imao sam da vas snabdijevam za cijelu iducu godinu 2012 sto se tice Net Tv Plus programa a vi sad postajte dalje javno i nek pukne neide vam u korist sa vama se stvarno nemoze i nikad se necete naucit pameti covjek vam izadje u susret a vi to sve zeznete u roku 24 Sata svaka cast samo naprijed
Nekolicina od vas je dobijala od mene na ovom Forumu nastavke mimo ovog sto sam dao Alexu i rekao sam doticnom dokle traje nastavak i da kad istekne da se javi za dalje
Nemojte vise da trazize preko Pm nastavke ili Kljuceve od mene toliko svaka takva Pm upucena meni bice ignorisana sa moje strane
Pozdrav
Idioti stvarno ste idioti šlampavci i đubrad čovjek nam želi pomoči a vi to sve razjebete u roku od 1 minute a ne 24 sata!Sad više ništa nećete gledati kad ste budale nad budalama!SOTA MAJSTORE!