Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo nešto od mene
Nema instalacije program je portable
izaberite željeni kanal pritisnite play i pričekajte da očita
InternetTVStream.exe
e da sve su normalni kanali
slazem se sa tobom , probao sam ovaj toolbar i prosto receno uzasan je malo mi je raz.ebo explorer a od kanala nista samo ovi free kanali sto ima vec na forumu i jos nesto sam primetio odem na taj sajt slucajno gde je napravio toolbar i ima nesto da ovaj zaradjuje sa korisnicima koji instaliraju toolbar tako da ako on zaradjuje na nama red bi bilo da mu se i ovde naplati reklama posto on tako smelo ostavlja linkove i reklame ....
aha znaci sve da bude dzabe i neko da se danima muci da nesto uradi i kad je u pitanju neki baner od nekog sponzora i to vam smeta.
da slucajno neko ne zaradi nesto..........
pa prijatelju nisu ovi ludi sto naplacuju gledanje tv-a preko interneta
P.S lako je prekopirati neke liste a kad bi neko visio na PC da napravi te liste i da
nonstop updatuje onda je zajebano :???:
A kako je sa funkcijom FULLSCREEN?
Ne radi brateBrate klikni mišem dva puta na sliku i eto slike po cijelom ekranu.:yea:
Hvala ti ipak na odgovoru druze. Ali sustina problema je u tome da to nije uradilo kod mene. smile3Brate klikni mišem dva puta na sliku i eto slike po cijelom ekranu.:yea:
Hvala ti ipak na odgovoru druze. Ali sustina problema je u tome da to nije uradilo kod mene. smile3
http://www.mediafire.com/?wimormiz2yt