E moj Alex pa stra si ti ocekivao . " VIDIS IM REKLAMU I TO DOVOLJNO GOVORI O NJIMA " firma koja se bavi ozbiljnim poslovima sebi ne dopusta da krade da koristi free stvari (jer te iste legalno kostaju veoma malo). To ti je druze moj tasna,masna i firma, jedan ipo covek zaposlen a na zalost nasi ljudi za neke sitne novce PAR EVRA su spremni da cinkare drukaju KAKO LI SPAVAJU TI LJUDI. Sad bas gledam i ponude za posao primera radi (A TI ZNAS STA JA IMAM I CIME SE BAVIM)
2. Potrebni su nam programeri sa znanjem rada u sledecim okruzenjima:
* Web streaming
* Linux serveri
* Windows serveri
* SQL
* C ++
* Java
Evo nek se jave moja cena je 200 evra na sat (jedino neznam c++) a moj server sa 2TB kompletna administracija servera oce na linuxu oce na win sve jedno sa 100/100 5000 evra mesecno
malo si preterao sa cenom ja dajem 100mb/s dedicate liniju sa linux Suse profesional i dignut sistem za remitovanje live ili sa servera direkno za samo 300 evra a moze 2 1Gb/s linija dedicate
sve isprobano samo ja ne razumem jednu stvar sto ovi svi trazu kanale a ovi svi koji se bavu i znaju kako funkcionise sistem ne remituju konstatno preko sopcasta samo se jebu sa vetle i justintv dali opste oni znaju koja je razlika izmedju justina vetle i sopcast sistema verujem da neznaju
ako bi svako od vas koi imate neki domaci kanal a ste van srbije i imate dobar upload biste po jedan kanal preneli na sopcast imalibi i mi sve kanale kao rumuni rusi itd... nemoite da uvek trazite od drugoga vec iniciativa naucitese nije nista tesko
ja ih licno imam sve ali sam primetio da kad ih objavim odmah probleme pa cak dolazi do gasenje signala a to samo zbog tih ljudi koi dobijaju free da gledaju NET........ dabi izdalidruge jusuvek pojedini sa ovoga foruma gledaju sve kanale kod mene i do sad bez zalbe
SOPCAST i teraite nemoite da cekate na drugoga i da budete zavidni sto sota stavi ruse bugare i rumune oni su slozni imaih punk.... koi salju signale
POZDRAV SVIMA
ako covek hoce nesto i zeljan je da nauci moze ovakobesto da stvara
a ovo je to ocemu ja celo vreme pisem a niko ne cita svi navalili na justin i vetle hehehehe stoje pogresan pravac kako vam ovai test signal dokaze
signal TEST za VLC
Kod:
[COLOR=#0000ff]http://93.104.213.155/v/?u=lHuslKi8&p=KlU7Ghf&channel=oiFbsT_Jhotv63XY8tqbufkTPFDtS7oARbcF5WUJ64nnFhLjPjEO88LUNKzCITktnNwebEA4sdEK2zqCyHQTCQ[/COLOR]
kao sto vidite kvalitet je odlican a cak moze i bolje mislim da vetle nemoze konkurisati sovome
uzivaite
ja smatram dasam jedam medju prvima koi sa ovog foruma poceo da se pita kako sve to funkcionise i da konacno digne sobstveni signal na netu kao sto vidite radi odlicno a kad pustam HD bi bila slika ko ogledalo i zamislite sve je besplatno ceo software svi kodeci od A do Z osim server vam je potreban i to dedicate po mogucnosti preporucujem SUSE profesional sistem