Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
treba imati i vremena i znanja da bi se doslo do nekog kvalitetnog strima , sto ti kazes 90% clanova ovog dsela foruma su laici po tom pitanju a u tu grupu spadam i ja i zato i trazimo i liste za gledanje, da znamo gde i kako naci liste ili napraviti ebi ovde trazili i kukali stalno
a ko si ti? vidim govoris za dugo vreme a na forumu si par dana

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
treba imati i vremena i znanja da bi se doslo do nekog kvalitetnog strima , sto ti kazes 90% clanova ovog dsela foruma su laici po tom pitanju a u tu grupu spadam i ja i zato i trazimo i liste za gledanje, da znamo gde i kako naci liste ili napraviti ebi ovde trazili i kukali stalno

Fora je u tome sto ne mozes znati kome dajes listu,da li je taj clan posten,i ne deli liste javno po raznim forumima...zbog toga je i strah svakog,s kim da podeli koju listu...neke liste su previse dobre da bi se delile svakakvim nikovima na ovom forumu...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.11.2013
Poruka
38
ja sam imao velike planove sa ovim delom foruma....medjutim jedan moj kiks nepaznjom,postavljanje zabranjene liste koja nije bila cak ni vidljiva vec u video tutorijalu,pa cak ni u ovom delu foruma.....docekano je na noz,pa cak i vredjanje,psovanje i sve i svasta....Nekada je moglo sve da se postavlja bez zabrana ,te na insistiranje urednika iz ovog dela foruma ja sam i omogucio da se pomenuta pravila uvedu,a kasnije zbog pomenute stvari ispljuvan .....

Sebican nisam i sve sto sam spremio dacu pa gde ja stadoh neka drugi produzi......Pruzacu tehnicku podrsku i omogucicu sve sto se od mene trazi......mislim da je i to dovoljno.......:yea:

Ja sam 8-9 godina na netu.....admin ,moderator na mnogim forumima bio i nisam doziveo nesto slicno kao ovde za jedno vece,upravo u ovom delu foruma......

bolje ostani ovde na forumu nego da ti saljemo stalno privatne poruke

Učlanjen(a)
04.11.2013
Poruka
38
ja sam od juce ovde, a neznam o ovim listama nista ali bas nista, kod mene u kraju bi rekli duduk za ovo, na kosovu zivim i tamo koristim total tv, imam neki net koji jedva dodje do 2 mb/s, a veci deo nedelje provedem kod brata u Vranju zbog faksa, od njehga sam dobijao liste za vlc plejer koje sam koristio na kompjuteru na kosovu i to od IP D1 sa slabijim kvalitetom slike koju ja stvarno neznam kako nabavlja i od koga, i do skora sam gledao arena kanale preko nje, ali vise njih nema i danas sam ovde potrazio arene za LS i dobio ih

a ko si ti? vidim govoris za dugo vreme a na forumu si par dana

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
ja sam imao velike planove sa ovim delom foruma....medjutim jedan moj kiks nepaznjom,postavljanje zabranjene liste koja nije bila cak ni vidljiva vec u video tutorijalu,pa cak ni u ovom delu foruma vec u tutorijalima.....docekano je na noz,pa cak i vredjanje,psovanje i sve i svasta....Nekada je moglo sve da se postavlja bez zabrana ,te na insistiranje urednika iz ovog dela foruma ja sam i omogucio da se pomenuta pravila uvedu,a kasnije zbog pomenute stvari ispljuvan .....

Sebican nisam i sve sto sam spremio dacu pa gde ja stadoh neka drugi produzi......Pruzacu tehnicku podrsku i omogucicu sve sto se od mene trazi......mislim da je i to dovoljno.......:yea:

Ja sam 8-9 godina na netu.....admin ,moderator na mnogim forumima bio i nisam doziveo nesto slicno kao ovde za jedno vece,upravo u ovom delu foruma......

Ja sam upropastio jednu listu,priznajem......ali su posle mene drugi upropastili bar jos 10.....
mozda je nekima u cilju da se ovaj deo foruma ugasi, jer eto uspeli su tebe da oteraju koji si mnogo toga u jako kratkom vremenu uradio,a ti zbog kojih si se povukao u poslednje vreme nista ne doprinose..ja sam obican clan i sigurno mi se desetak ljudi javilo i reklo da im se ne dopada trenutno stanje, ali da ne smeju da se bune jer ce biti preteno banom...ako je to tacno i ako se menji, obicnom clanu javljaju ko zna koliko si ti boki dobio zahteva za pomoc i znas i sam zasto si se odlucio da se prikljucis temi i pomognes ljudima...i videlo se da su ljudi zadovoljni i evo vidis dosta te zeli nazad..a o toj noci da ne pricamo opet, ti si LEGENDA FORUMA, ne samo ovog vec i svih na kojima si bio visoka figura, a na mnogima si...kazes 10 godina u ovome si na forumima na najvisim pozicijama i da su te to vece najvise izvredjali i jedva docekali na noz..e o tim ljudima sto su tako radili- NEKA IM JE NA CASTI

OPET PONAVLJAM, MOZDA IM JE TO I CILJ, DA SE OVO UGASI VREMENOM, JER ONI NECE DA POMAZU, A TEBI, KOJI HOCES, OTISAO SI ZBOG NJIH I NJIHOVOG PONASANJA

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
1.613
ja sam imao velike planove sa ovim delom foruma....medjutim jedan moj kiks nepaznjom,postavljanje zabranjene liste koja nije bila cak ni vidljiva vec u video tutorijalu,pa cak ni u ovom delu foruma vec u tutorijalima.....docekano je na noz,pa cak i vredjanje,psovanje i sve i svasta....Nekada je moglo sve da se postavlja bez zabrana ,te na insistiranje urednika iz ovog dela foruma ja sam i omogucio da se pomenuta pravila uvedu,a kasnije zbog pomenute stvari ispljuvan .....

Ja sam upropastio jednu listu,priznajem......ali su posle mene drugi upropastili bar jos 10.....

Medjutim sta je bilo bilo je..idemo dalje.........
ma samo si doprineo da se brze ugasi ali ona bi ionako stala mozda najdalje za 1 mesec i tako i tako prema tome nemoj da te to obeshrabri

Učlanjen(a)
16.11.2011
Poruka
502

Ne krivim ja tebe ako ti se omaklo i ako se nije ni vidjela cijela adresa. Krivim onoga koji je iz bijesa bez ikakvog razuma namjerno objavio vise lista da bi napakostio i onemogucio vecini korisnika da gledaju te liste.
Ja vjerujem da on vec ima alternativu gdje i kako gledati kanale sa lista koje je upropastio objavljivanjem zato ga i nije briga a uz to kaze da i ne gleda TV uopce. Za mene je to definicija egoizma.
Ako se pravila zabrane objavljivanja nasih kanala omeksaju onda se vracamo u stanje prije pravila gdje su se svake sedmice objavljivale nase liste koje su se rusile kao kula od karata jer ovaj forum je izvor EX-YU kanala za sve ostale forume.
Toliko od mene.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
bolje ostani ovde na forumu nego da ti saljemo stalno privatne poruke

nista novo......proletos sam obrisao sanduce......:beee:

krMgB9Jw.png

Sve je ok......nastavicemo sa radom ovih dana tamo gde smo stali.......Sleduje ovih dana prelazak foruma na novu i brzu platformu a zatim cemo akcenat staviti na ovaj deo foruma da napravimo da ima sve i svasta sa nekim novinama i jos svasta nesto.....bar se nadam da ce tako biti....

Da ne spamamo vise ovu temu........

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
bilo je ciljano koje se liste gase..boki je samo iskoriscen da se okrivi..moj predlog je da se napravi anketa ko je da se boki vrati i ako vecina bude ZA onda da se bokijeva pravila prihvate i da on bude u ovome i da se nastavi gde je stao kako i sam kaze

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
ma samo si doprineo da se brze ugasi ali ona bi ionako stala mozda najdalje za 1 mesec i tako i tako prema tome nemoj da te to obeshrabri

ama ljudi sta je vama covek postavio pola streama u video tutorijalu mahinalno u temi xbmc i to je video samo onaj ko koristi xbmc al opet dzaba mu kad nije video celi stream nije video sision ID covek uopste nije kriv,neko je pogresno coveka okrivio

Natrag