Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja prvi put u zivotu trazim proxy za sloveniju, nikad to nisam radio pa i nisam znao da je to toliki problem..ali pisao je urednik sota, ti najverovatnije trazis server a ne proxy,a serveri nemaju na ovakvim stranicamaahahahahaha buraz...sladak si...ali pogledaj samo datume proxyja i sve ce ti biti jasno
javi se na moj sajtAko neko ima link za Rtl Hrvatska bio bih mu zahvalan.
Najobicniji yebeni proxy.... kakav server b'a.... tipa 193.256.52.20 8080 koji unesem u browser i gledam Slovence na njihovoj flash aplikaciji Siol.netja prvi put u zivotu trazim proxy za sloveniju, nikad to nisam radio pa i nisam znao da je to toliki problem..ali pisao je urednik sota, ti najverovatnije trazis server a ne proxy,a serveri nemaju na ovakvim stranicama
ja pomogao iz srbije koliko mogu, onaj slovenac sto si ga pitao da li ti se javio uopste? jer on je u sloveniji sto ti kazes pa ako si ga pitao valjda ti je kulturno odgovorio da li moze to sto hoces ili ne.. i nemoj da psujes vise molim teNajobicniji yebeni proxy.... kakav server b'a.... tipa 193.256.52.20 8080 koji unesem u browser i gledam Slovence na njihovoj flash aplikaciji Siol.net
Pogledajte prilog 44539
Malo da prikažemo i kvaliteta a ne neke rezolucije 320x480