Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja prvi put u zivotu trazim proxy za sloveniju, nikad to nisam radio pa i nisam znao da je to toliki problem..ali pisao je urednik sota, ti najverovatnije trazis server a ne proxy,a serveri nemaju na ovakvim stranicamaahahahahaha buraz...sladak si...ali pogledaj samo datume proxyja i sve ce ti biti jasno![]()
javi se na moj sajtAko neko ima link za Rtl Hrvatska bio bih mu zahvalan.
Najobicniji yebeni proxy.... kakav server b'a.... tipa 193.256.52.20 8080 koji unesem u browser i gledam Slovence na njihovoj flash aplikaciji Siol.netja prvi put u zivotu trazim proxy za sloveniju, nikad to nisam radio pa i nisam znao da je to toliki problem..ali pisao je urednik sota, ti najverovatnije trazis server a ne proxy,a serveri nemaju na ovakvim stranicama
ja pomogao iz srbije koliko mogu, onaj slovenac sto si ga pitao da li ti se javio uopste? jer on je u sloveniji sto ti kazes pa ako si ga pitao valjda ti je kulturno odgovorio da li moze to sto hoces ili ne.. i nemoj da psujes vise molim teNajobicniji yebeni proxy.... kakav server b'a.... tipa 193.256.52.20 8080 koji unesem u browser i gledam Slovence na njihovoj flash aplikaciji Siol.net
Pogledajte prilog 44539
Malo da prikažemo i kvaliteta a ne neke rezolucije 320x480