Član
- Učlanjen(a)
- 01.05.2013
- Poruka
- 143
dragi moji forumasi "sve je dobro kad se dobro svrsi" bez prepirki to je najljepse nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lista sa 1000 filma......
Kod:https://dl.dropboxusercontent.com/u/33333836/1000 filma.m3u
Bs plejer pronalazi sam titlove ,samo probaj moze li da pokrene streampostoji li player da online pronadje odgovarajuci titl
to kazem, skandinavce je ugrabio kad su postavljeni, nettv listu ima neku, verovatno onu obicnu za vlc, i ako daje kljuc to je jedan od ovih podeljenih sto seckaju...da ima placeno ne bi me molio na skype da mu dam liste? a to, pa arene su dosta trazene, sam znam koliko sam se namucio dok ih nisam dobio od clana foruma
PS MOGU I JA SADA DA NAPISEM OVDE STA SVE IMAM I DA KAZEM NUDIM ZA TAJNE LISTE ILI SLICNO, ALI STA BIH DOBIO TIME? DOBIO BIH MOZDA TU NEKU JAKU LISTU, ALI BIH IZGUBIO POVERENJE LJUDI I ONDA SVE JE DZABE!
Druze imam Siol a ne mogu da ga gledam jer sam u Bosni,pomagaj !!cuj, malo si izvan njegovog pitanja....mene i bilo koga ne zanima sta ko ima placeno ili ne....ja sam se samo nadovezao da jednu siol ili t-2 ili net tv ili unistream listu nikad ne bi zamjenio za 4 arenesport kanale....ne vrede arene toliko kao jedna od tih listi....samo sam pokusao biti objektivan iz moje strane....
on je u sloveniji..u srbiji super ide siol, ne znam zasto ne bi isao u bosni?Druze imam Siol a ne mogu da ga gledam jer sam u Bosni,pomagaj !!
Salji na PP buraz ili javno .Hvala!vektor lista ponovo radi ALI MALO IZMENJENIM STRIMOVIMA
Zato sto kaze da nisam na podrucju Slovenije yebo ga ti.. Pomagaj..on je u sloveniji..u srbiji super ide siol, ne znam zasto ne bi isao u bosni?