Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako nekom treba!TTV!bPl5d4AH2QtyAfb+60EhkyPVlshkqZcgMqmYJiVOqQvQl3Ga9zELl9/RrRqF+aeL!TTV!
dzaba takva lista.u celoj listi ima 4 kanala sto nesto vrede svi ostali su bezveze........
braticu ova lista ti je bezveze!!!
kanali koji rade su validni vec duze vreme, a pink prva rts itd ne rade!!!
i bas me zanima otkud ti ovde, ko si kad se javljas prvi put i odmah objavljujes listu???
ne ljuti se , nista licno, samo je onako, sumnjivo ,,,,, znas....
pa covjek se rego, i podjelio listu sa drugog foruma....nista strasno,,,samo jos da je lista dobra,,to bi bilo to...hehebraticu ova lista ti je bezveze!!!
kanali koji rade su validni vec duze vreme, a pink prva rts itd ne rade!!!
i bas me zanima otkud ti ovde, ko si kad se javljas prvi put i odmah objavljujes listu???
ne ljuti se , nista licno, samo je onako, sumnjivo ,,,,, znas....
pa radi on isto ko i ti ..prepisuje od tebe...hehe,,, i ti sve sto si dosad dao malo je radilo i onda mrak..prijatelju pa znas li ti koliko kosta reklama na tv ili statijazan na neki forum tamo neki banner da se plati ??
ovo tije naji jednostavnije reklamisanje + znaju sta se desava pa drze prst na dugme
Sto bi delio onda kljuceve ,znaci Proba da li ce raditi ili ne!Niti sam spijun niti bilo sta.Nisam uzeo listu sa drugog foruma,vec je moja iz IP D1 palyer-a,sa novim validnim kljucem.