Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako nekom treba!TTV!bPl5d4AH2QtyAfb+60EhkyPVlshkqZcgMqmYJiVOqQvQl3Ga9zELl9/RrRqF+aeL!TTV!
dzaba takva lista.u celoj listi ima 4 kanala sto nesto vrede svi ostali su bezveze........
braticu ova lista ti je bezveze!!!
kanali koji rade su validni vec duze vreme, a pink prva rts itd ne rade!!!
i bas me zanima otkud ti ovde, ko si kad se javljas prvi put i odmah objavljujes listu???
ne ljuti se , nista licno, samo je onako, sumnjivo ,,,,, znas....
pa covjek se rego, i podjelio listu sa drugog foruma....nista strasno,,,samo jos da je lista dobra,,to bi bilo to...hehebraticu ova lista ti je bezveze!!!
kanali koji rade su validni vec duze vreme, a pink prva rts itd ne rade!!!
i bas me zanima otkud ti ovde, ko si kad se javljas prvi put i odmah objavljujes listu???
ne ljuti se , nista licno, samo je onako, sumnjivo ,,,,, znas....
pa radi on isto ko i ti ..prepisuje od tebe...hehe,,, i ti sve sto si dosad dao malo je radilo i onda mrak..prijatelju pa znas li ti koliko kosta reklama na tv ili statijazan na neki forum tamo neki banner da se plati ??
ovo tije naji jednostavnije reklamisanje + znaju sta se desava pa drze prst na dugme![]()
Sto bi delio onda kljuceve ,znaci Proba da li ce raditi ili ne!Niti sam spijun niti bilo sta.Nisam uzeo listu sa drugog foruma,vec je moja iz IP D1 palyer-a,sa novim validnim kljucem.