Slazem se sa tobom da ljudi ne znaju da cijene ono sto se za njih radi, ne svi naravno, ali velika vecina!
Ja imam net tv plus pretplatu koju placam vec godinama, drago mi je da mogu sebi to da priustim. Imam i nalog na sbb-u od jednog prijatelja.
Licno nikad nisam trazio nista da se objavi, javno ili ne, samo sam pricao sa par ljudi na forumu i trazio pomoc od kad su prestale da rade liste van player-a, pre svega sbb pa onda i net tv.
Nudio sam istima dokaz, ako je potrebno, da posjedujem i sbb nalog i net tv plus, jer shvatam da pre svega nisu duzni da podjele samnom bilo sta a drugo bas iz tog razloga sto vecina ne zna da postuje nego misli da im je neko duzan nesto.
Ovo i jeste svrha foruma, diskusija i rasprava i zato treba svima da se da mogucnost da kazu ono sto misle ali na kraju, ovaj forum i sajt je taj koji ce odluciti kakva je njegova politika u vezi ovoga ili bilo cega drugog.
Ne slazem se samo u jednoj stvari, da mi koji placamo, da nas boli tuki da li ce biti nesto down ili ne, jer iako placam zbog ljudi sto objavljuju na sve strane sve zivo danas ni sbb ni net tv se ne moze gledati van njihovog player-a i to je ono sto na kraju i meni smeta i mene dodiruje.
Nikada nisam dijelio liste bilo gdje i shvatam tu potrebu da se cuva sto vise u tajnosti, jer onda oni koji nemaju mogucnost da plate, mogu to isto da gledaju duze, a ja, ja cu da gledam na komp-u dok se ne nadje neki nacin ili resenje ili dok se neko ne smiluje da me upozna sa resenjem ako postoji.
U svakom slucaju, oni ljudi koji dijele bilo kakav sadrzaj, treba im biti zahvalan na tome jer svakako to nisu duzni da rade, nego samo njihova dobra volja i zelja da pomognu drugima, ili da postanu "popularni" na forumu ali to uopste nije bitno, krajnji rezultat je taj da svi dobijamo nesto za DZ!
Treba biti zahvalan i ljudima koji objavljuju "zabranjene" liste jer i to nisu duzni, ali isto tako treba shvatiti, da na kraju, ovaj forum odlucuje o svojim pravilima i ponasanju i ako je receno da je nesto zabranjeno ovde, onda je zabranjeno i to prihvatite tako.
Za kraj, nadam se da se niko nece naci prozvanim ili uvredjenim iz ovog mog posta, jer to nije bila namjere, naprotiv. Ovo je samo moje licno misljenje i zelio sam da ga podjeli sa vama.
Pozdrav