Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
195.222.33.198
sta treba jos uraditi pa da ovo radi ( tvsarajevo) ?????
mms://195.222.33.198:7073/
a u kojoj drzavi zivis?ljudi kako da gledam prva srpska televizija?
ja samo kazem da zavlacis ljude bez potrebe...svi free kanali mi rade na ipD1 playeru sa probnim kljucem a pink film i rtl sam provalio, sa istog servera idu sa razlicitim kodovima na kraju linka jer su u razlicitom paketu...link im je totalno drugaciji sa istom ip adresom servera.neka bude tako kako kaze a za klince neznam mozda sigurno ce se nadje neko sa foruma koi cevam pise istinu
a bolje i da cute ima ih par njih
posmatram ovaj forum vec duze vreme alextv vas sve zavlaci i folira sme da posalje samo free kanale a za njih i moj klinac od 3 ipo godine nadje linkove.nema ostalih kanala iz srbije samo ovi free,i za ostale pakete ne moze sa sa probnim kljuce manite se da vas ne zavlaci vise....
ja samo kazem da zavlacis ljude bez potrebe...svi free kanali mi rade na ipD1 playeru sa probnim kljucem a pink film i rtl sam provalio, sa istog servera idu sa razlicitim kodovima na kraju linka jer su u razlicitom paketu...link im je totalno drugaciji sa istom ip adresom servera.
[FONT=Courier New][URL]http://citymedialive.net:554/ntp_player_310/ntvplayer.exe_NEW[/URL][/FONT]