Poslao sam ja mikusi poruku sa sve gotovim stvarima a ovo ti ne radi nista nece da otvori.[/QU
To je stranica od necijeg resivera i tu se nemogu gledati vise kanala od jednom samo onaj kanal koji vlasnik trenutno gleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poslao sam ja mikusi poruku sa sve gotovim stvarima a ovo ti ne radi nista nece da otvori.[/QU
To je stranica od necijeg resivera i tu se nemogu gledati vise kanala od jednom samo onaj kanal koji vlasnik trenutno gleda
do pre neki dan bilo je vecina kanala kao na netv samo trenutno su crkli bosanski i hrvatski..ali tu su pink paket arene sportklubovi srpski kanali itd--pozzica sta je tako fino u ipd1 da i ja znam?Koliko meni poznato imaju 50% manje kanala od net tv plus....
do pre neki dan bilo je vecina kanala kao na netv samo trenutno su crkli bosanski i hrvatski..ali tu su pink paket arene sportklubovi srpski kanali itd--pozzic
pa da verovatno nije samo trenutno ali realno najbitniji mi je sport uostalom pink paket je odlican i btw ne secka nikada...a i za 480 din je odlicno..uostalom postavicu nastavak javno pa svako moze videti..pozzne verujem da je trenutno, bas su sve ugasili bosanske i hrvatske, izgleda da ce ostaviti samo srpske kanale, ali da pink arena i sk radi i srpski kanali.
pa da verovatno nije samo trenutno ali realno najbitniji mi je sport uostalom pink paket je odlican i btw ne secka nikada...a i za 480 din je odlicno..uostalom postavicu nastavak javno pa svako moze videti..pozz
da upravo tako do pre samo dva dana su bili svi kanali ili bar vecina kao na nettvplus bar ja sam poslozio nekih 120 kanala ..a ti hrvatski ili bosanski me nisu preterano zanimali uglavnom sportklubovi arene kao i nasi srpski kanali..pa da zavisi od potreba,nekome treba sport, nekome kolazni program, ali da za te pare nema bolje.