Član
- Učlanjen(a)
- 10.04.2010
- Poruka
- 247
evo da se nesvadjate: no comment !!!!
Kako da i ja mogu da gledam te kanale?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evo da se nesvadjate: no comment !!!!
#Svaka cast na komentaru svaka rec je na mestu...Pozdrav i ziv bio i hvala na stremovima!!!Do sad sam pomno pratio vase komentare..... do relevantnog zakljucka nisam dosao
Neznam kakav problem ima vecina od vas nije mi jasno.... programi koji su dostupni za gledanje u medjuvremenu svima znati tako da sa Proxy rade momentalno programi koji su dostupni za gledanje iz IP D 1 Playera putem Vlc Playera
Pink, Rts1, Rts2, Kosava, B92, Raj Tv, Dmsat, Melos, Avala, Prvatv, Sos, Slon, Studio b, Atlas, Rts Sat, Kopernikus, Art Bg,Trend, Melos
i jos neki za koje znate Zajecar, Ntv Jata, Kiss, Simic, Zenica, Rtv In, Ktv Zrenjanin itd...
Mnogobrojni vasi komentari prepucavanja razvijanje teme IP D 1 Playera i sve srodno tome dobrodosli su pojedinim ljudima na ovom Forumu Expertima za IP D 1 Player da bi u buduce ti isti imali kompletan pregled kako i na koji nacin da vam uskrate gledanje IP D 1 Playera i njihovih programa koji su u njemu ili koji ce jos biti dodani itd... tako da promotivnih Kljuceva ima ko alve i sta ce biti na kraju toga svega kad prodje promo period IP D 1 Playera CRN EKRAN tako da cemo sjedit ispred njega kao i pre njegove promocije a nasa ili vasa sudbina bit ce ta kao sa NetTv Plus Playerom toliko
Pozdrav
jeli moze objasanje,kako to ide
post closed
otvori u VLC
Kod:http://alextv.eu/iptv/?v=dGVzdDpzYXNhfGh0dHA6Ly9raW5vbWFuaWEuYnl0by5kZS90ZXN0Ly8/dj1kR1Z6ZERwcGJuTmxjblFnY0dGemMzZHZjbVI4YUhSMGNEb3ZMekUzT0M0eU5UTXVNVGswTGpJNk9EQTRNQzl6ZEhKbFlXMHZQMk5vWVc1dVpXdzljR2x1YXlaemRISmxZVzA5TlRBd2EySS9kVDB3VWs1S1RVUlZSQ1p3UFRkVFIxbE1TVWxX
DM SAT
Kod:http://alextv.eu/iptv/?v=dGVzdDpzYXNhfGh0dHA6Ly9raW5vbWFuaWEuYnl0by5kZS90ZXN0Ly8/dj1kR1Z6ZERwcGJuTmxjblFnY0dGemMzZHZjbVI4YUhSMGNEb3ZMekUzT0M0eU5UTXVNVGswTGpJNk9EQTRNQzl6ZEhKbFlXMHZQMk5vWVc1dVpXdzlaRzF6WVhRbWMzUnlaV0Z0UFRVd01HdGlQM1U5TUZKT1NrMUVWVVFtY0QwM1UwZFpURWxKVmc9PQ==
kako menjam??
unapred hvala
jeli moze BN??