Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
1.613
Moze li se iz ovog novog nettv-a playera izvuci stream za VLC? Unapred hvala..

OBJASNJENJE

da rascistimo jednom oko NET TV PLUS prvo se instalira net tv plus 4 player tu dobijete na ekranu WIN:--- (neki broj) taj WIN sa brojem MORA da posaljete na e-mail NET TV PLUS i ako ste uplatili pretplatu oni vam odblokiraju player i pocinje ucitavanje kanala naravno TEK TADA MOZETE DA VIDITE KLJUC ( opcija na playeru) to moze samo KO JE PRETPLATNIK DA VIDI a mozete da uzmete bez problema NASTAVAK od onog ko je PRETPLATNIK (jednostavno pustite neki kanal) i pomocu URLSNOOPER 2 ili neki drugi program izvucete URL adresu kanala i ubacite u neki od playera koje imate (DAUM-VLC-SIMPLE)

ETO toliko mislim da je sada svima jasno kako doci do NET TV nastavka u=TQC.....&p=0K8.....

poz.

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Ima li neko Partizan-MZT stream? Kosarka

Da se moze gledati.

Hvala.

Arena 1 je u pitanju

Kod:
rtmp://$OPT:rtmp-raw=rtmp://68.68.28.34:1935/app playpath=14100 swfUrl=http://www.udemy.com/static/flash/player5.9.swf  pageUrl=http://sawlive.tv/embed/watch/YTVjOGEyODQ3ZDBkOmQwNjk3NjY1NjQ3MjY2NzI2NjY3NzQ3OTY4NzU2YTplYjg5Ym/VkY2VhZDYwZWE2NWEzYmYzMmUxYTk2MDNiYjUxMjMwZjI2OmFiNzE5M2NhN2JkYmQ3MDU2ZmFmN2Q2NjA0ZjZkYjg2

Učlanjen(a)
17.08.2010
Poruka
1.002
Da li nekome rade ove liste?
Abe radi be nali smo ti rekli ,ali vidi sad ako nepokrene odmah ce stopiras stream i ponovo ce go pustis nekoliko puta tako dok ne proradi,ako treba promeni i server ot 01 na 02 i tako dalje.Kad si dzaba gledalaz treba da izpitas sve to nije tako samo ubazis i play.Evo vidi radiScreenshot - 9.12.2012 г.jpg

Član
Učlanjen(a)
10.08.2012
Poruka
193
Pa naravno da ne rade! mislis da bi ih on postavio na forum ovde javno da rade.Tesko da bi ikad iko postavio svoju futbox listu koja radi;)

Stvarno ste nekad nezahvalni , Covjek vam dao nesto sto je platio (sto niko ne bi od nas sigurno) a vi tako ne radi , ne radi , pa malo se potrudite i radice , meni radi i u VLC i u Simple , samo je potrebno malo vremena dok se ucitaju , jer kao sto ste vidjeli , objavljeno je na mnogo mjesta , usljed cega i dolazi do zagusenja , Pozz ;)

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Stvarno ste nekad nezahvalni , Covjek vam dao nesto sto je platio (sto niko ne bi od nas sigurno) a vi tako ne radi , ne radi , pa malo se potrudite i radice , meni radi i u VLC i u Simple , samo je potrebno malo vremena dok se ucitaju , jer kao sto ste vidjeli , objavljeno je na mnogo mjesta , usljed cega i dolazi do zagusenja , Pozz ;)

Nisam nezahvalan vrlo sam zahvalan pravim ljudima koji hoce da pomognu ali mi nije jasno samo ko je prvi postavio futubox listu jer prvo je osvanula na livestream ko razume shvatice.

Natrag