Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 200 5,4%

• Total voters
    3.713
VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
D3n1s ZNACI BRATE N.1 !!!!

Super za one sto imaju dobar net , a ja ne , nazalost pa neka uziva ko ima.

Ja trazio jedno pola sata onu tvoju listu LQ od futuboxa i nasao link , kada ja vidim ne radi link , sigurno si obrisao , pa ako imas negdje "ustekano" ako mozes da mi posaljes na PP , A stvarno si KRALJ ! VELIKI POZZ ;)

Samo u notepad otvoriš ovu HD listu i odeš na edit > replace, u replace what: staviš z0, u replace with staviš z1, klikneš Replace All, snimiš i to je to.

Član
Učlanjen(a)
09.04.2012
Poruka
54
Taj kljuc je Ruiquelme objavio - cini mi se nesto ranije - na ucozu - toliko o tome !
Daj vise manite coveka ,kljuc je njegov.Objavio ga je zato sto ga je posteno platio i moze da radi sa njim sta hoce.
A taj Ruiquelme je ostavio svoj komentar u 8:35 PM po (grinic vremenu)
Gledajte ili ne gledajte futubox samo prekinite ovu raspravu.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Bayern sta si time hteo postici? Zadovoljan si sada? koji su motivi, ali iskreno reci, a ne ono tipa hteo sam im se osvetiti, u inat i tako to

evo za sve: covjek ocekuje da kad kupi pretplatu da ce dobiti novi nastavak ili kljuc.....meni je prva pretplata istekla jucer a danas sam uplatio novu....ja sve to lepo odradim povucem novu listu sa sajda i onda sok.....vidim da je lista sasvim ista kao istekla.....to me tako razburilo da sam isao zbog besa to javno postaviti......

Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
384
D3n1s ZNACI BRATE N.1 !!!!

Super za one sto imaju dobar net , a ja ne , nazalost pa neka uziva ko ima.

Ja trazio jedno pola sata onu tvoju listu LQ od futuboxa i nasao link , kada ja vidim ne radi link , sigurno si obrisao , pa ako imas negdje "ustekano" ako mozes da mi posaljes na PP , A stvarno si KRALJ ! VELIKI POZZ ;)

Evo ti te liste od denisa,imam ih slucajno ocuvane

Kod:
http://www.file-upload.net/download-6907732/FutuBox.rar.html

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Daj vise manite coveka ,kljuc je njegov.Objavio ga je zato sto ga je posteno platio i moze da radi sa njim sta hoce.
A taj Ruiquelme je ostavio svoj komentar u 8:35 PM po (grinic vremenu)
Gledajte ili ne gledajte futubox samo prekinite ovu raspravu.

Tako je,dosta vise sa ovim futuboxom. Vec smo poceli s njim da smaramo. Vratimo se u realnost. Bayern1 tebi hvala na ovome.Poz

Natrag