Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo da vas sve nesto pitam,hocu nesto da streamam preko Veetle+VLC,ali kada to streamam,ide mi bez prevoda,jer prevod se namjesta u VLC,(desni klik na ekranu,pa se onda izabere prevod,ali je srpski prevod drugi po redu,tj,ima neki prevod na nekom drugom jeziku ispred njeg). Pa me zanima,kako ja da stremam u veetlu a da se vidi prevod,kako cu to da namjestim?
Nadam se da ste razumjeli moje pitanje.
nisi me shvatio,kada krenem streamat u veetle preko vlc,subtitle mi ostane na disable,jer nmg da izaberem prevod preko desnog klika,jer neizbacuje nikakav video na vlc,nego samo u veetle...
nisi me shvatio,kada krenem streamat u veetle preko vlc,subtitle mi ostane na disable,jer nmg da izaberem prevod preko desnog klika,jer neizbacuje nikakav video na vlc,nego samo u veetle...
ovo nije film,ovo je LIVE STREAM,ali ja ocu da ga restreamam,a na tom streamu ima da biras prevod,kao npr srpski,rumunski ovaj onaj itd...a standart je na Disable,i kada ubacim u veetle,ostane na standardu a nmg da promjenim da ide srpski prevod... to je probni nejde preko desnog klika ime filma i titla moraju biti u istom folderi i istog imena ili broja,vlc sam vuce titl
ovo nije film,ovo je LIVE STREAM,ali ja ocu da ga restreamam,a na tom streamu ima da biras prevod,kao npr srpski,rumunski ovaj onaj itd...a standart je na Disable,i kada ubacim u veetle,ostane na standardu a nmg da promjenim da ide srpski prevod... to je prob
Pomogajte da i ja mogu doprinjeti...
u Simple TV scan channel što upišem pod "from" a što pod "to"?