Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pa posalji mi bar dio kodova slobodan sam ovih par dana pa da isprobam Nego jel fakat vise neces dolazit ovdje?
Kupite sebi sky2 sat karticu za pc ili neki jeftini resiver moze i yumatu i gledajte preko card share i onda vas boli k. i za fiber net i za nettv plus i za bosna tv
test csKod:C: arbveo.ddns.me 12000 box7 arbveo.com
Hmmmm vidim upucen si vidim pravo,a sa razlogaom sam postavio tu testnu liniju,to je primjer da moze raditi,naravno da je SS2 bolji od Yumatu resivera,ali nebih seOvo nam dajes C-linije sa free servere, pomislih dobra dusa deli C-linije
Total znas i sam, mrak pa ljudi ovde traze i nesto nase za gledanje.
Yumatu steka "konzerva" nije podobna za cardsharing. SS2 radi puno bolje od njega.
Kakav je to "trik" za gratis gledanje? Je li to da nekoga na nekom forumu zamolis za jednu C-liniju, ili postoji neki drugi trik?sad ces reci da,ali to sve kosta naravno da kosta,ali naravno postoji i trik jedan gratis gledanja
Alo divak di su moji kanali ,jesi li zaboravio?trik je da uzmesch lista ot zlocko na EX-YU kanali dok josch radi i ne se zanimaj s nisto drugo