- Učlanjen(a)
- 01.01.2021
- Poruka
- 22
pozdrav društvo da li ima neka ex yu m3u lista. sutra derbi real - barcelona pa da se može gledati....
hvala unaprijed.
hvala unaprijed.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imaš jednu sa 10 Arena, je li to dovoljno ?Može li jedna lista. Ako može da uključuje arene, nebitno odkale iz ex yu
Šta ti znači nick @belmin_mandzuka , ako je to po Mandžukiću imaš listu u PP, a ako nije nema veze, svejedno je možeš zadržati I nije isključivo ex yu ali imaš sve tu.pozdrav društvo da li ima neka ex yu m3u lista. sutra derbi real - barcelona pa da se može gledati....
hvala unaprijed.
Pozdrav za Ulan Bator . Imaš PP.pozz. da li moze jedna m3u lista... unaprijed hvala
Daj popis koji kanali to prenose pa ćemo provjeriti.Pozdrav svima! Da li mi neko moze poslati M3U listu u kojoj ce biti veceras prenos/stream Glory kickboxing? A moze i neka lista koja ima isključivo sportske kanale. Hvala puno!
Ostavio sam ti jednu u PP pa vidi ima li ti to tamo.Trenutno vidim da samo ima prenos preko njihovog sajta,nego rekoh mozda ima neki kanal koji radi restream sa sajta. Znam da je ranije bilo "specijalizovanih" kanala u Nordic1 listi i tako tim boljim listama. Odavno sam ispao iz fazona gde sta ima.
Moze onda neka lista samo sa sportskim kanalima,ili neka Nordic1/dmnt/kingbox m3u lista?
Hvala!
Hvala na listi ali nema tu!Ostavio sam ti jednu u PP pa vidi ima li ti to tamo.
Pozz... imas pp. Hvala.Može li jedna lista. Ako može da uključuje arene, nebitno odkale iz ex yu