Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pozz... ima - poslao ti na ppPocela NFL, uskoro pocinje i NBA...Ima li neko visekonekcijsku m3u listu sa sto je moguce vise USA kanala?! Domaci kanali nisu potrebni... Hvala
Pozz... poslao ti na ppZamolio bih za neku listu sa sportskim kanalima, da mogu veceras gledati fudbal. Zaista bih bio zahvalan.
Pozz... ima - poslao ti na ppDa li neko ima listu sa UK ili Nordic kanalima?
M3U I mac koji si dobio od mene rade mac radi u stb m3u radi svugdje tako da...Dobro jutro svim clanoovima dobio sam listu od Zlatka koja je radila sedmicu i sada se ne moze uci u nju pa da li bi mogao dobiti novu server astra ili clientportal sa nasim sportakim kanalima ako je ikako moguce hvala unaprijed zivjeli.
Vjerovatno mi onda blokiraju ip i onda liste jednostavno prestanu sa radom, kontaktirat cu svog providera za net..M3U I mac koji si dobio od mene rade mac radi u stb m3u radi svugdje tako da...
I sta ces pitati provajdera,ne radi mi liste i da ih poprave? ...Vjerovatno bi onda blokiraju ip i onda liste jednostavno prestanu sa radom jer stvarno mi ne rade kontaktirat cu svog providera za net..