Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
13.03.2010
Poruka
436
Molim MAC za ovu listu. SFViP Player
Kod:
http://terminator.balkan-x.net:25461/c/

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Stavio sam maloprije 220 lista u VIP odredjenu temu liste koje se mogu djelit u javni dio foruma znaci ovdje pa ako neko ima volje i vremena nek se slobodno podari onima koji traze Mac tj. liste ... ima sa EXYU i svasta nesta ..

neke rade u Vlc ... dal se u/p mjenja ne znam ....

hrt1.png

takodjer u SF VIP Player-u ... frisko iskenirane ...

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.01.2021
Poruka
31
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.

-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.

-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.

Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.

Pozdrav ekipa. Novi sam na forumu, pa me zanima da li bih mogao dobiti jednu ex Yu listu za kućnu upotrebu?
Upoznao sam se sa pravilima Foruma i uslovima koje je potrebno ispuniti tako da mi je u potpunosti jasno kako stvari funkcionišu.
Bio bih vam zahvalan na jednoj dobroj listi, ako je moguće naravno!

Poslednja izmena od urednika:
VIP IPTV
Učlanjen(a)
07.09.2009
Poruka
1.033
Pozdrav

Pozdrav ekipa. Novi sam na forumu, pa me zanima da li bih mogao dobiti jednu ex Yu listu za kućnu upotrebu?
Upoznao sam se sa pravilima Foruma i uslovima koje je potrebno ispuniti tako da mi je u potpunosti jasno kako stvari funkcionišu.
Bio bih vam zahvalan na jednoj dobroj listi, ako je moguće naravno!
poslao

Natrag