PoslatoPozdrav.Dobio sam od Patriot-a nightfight listu ali je ugašena.Jel moze ista ili slična (VOD naš prevod).
Hvala puno i srećan Božić svima koji slave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
PoslatoPozdrav.Dobio sam od Patriot-a nightfight listu ali je ugašena.Jel moze ista ili slična (VOD naš prevod).
Hvala puno i srećan Božić svima koji slave.
nije samo to nakon 7 minuta kako se regao na forum otresito pošalje mi pp želeo bi da mi pošalješ listu...I sad treba da trazimo gde si ti trazio listu, a ovo ti je prvi post. Koliko naloga imas ovde?
Procitaj prvo prvi post ove teme:
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.
-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.
-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.
Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
nešto slično velik pojam sad bi netko trebao znati koju listu ste imali za koji player više puta se o tome pisaloPozz,lista mi prestala da radi,ako ima nesto slicno molio bih!hvala unaprijed i sretni praznici svima,!
imaš ppPozz,lista mi prestala da radi,ako ima nesto slicno molio bih!hvala unaprijed i sretni praznici svima,!
ajde imaš ppMozali ikako 1 lista m3u đomaca
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока