VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 07.09.2009
- Poruka
- 1.033
poslano u ppDobro vece, moze li jedan mac sa ex-yu i nemackim kanalima,za prijatelja. ako moze raditi u stbemu,
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
poslano u ppDobro vece, moze li jedan mac sa ex-yu i nemackim kanalima,za prijatelja. ako moze raditi u stbemu,
Hvala.
Moze li Pomoc? Juce dobih mac i portal sa srpskim kanalima, ali radi samo par minuta i onda zabode. mislim da taj mac/portal nije dobar. moze li neki koji radi. Hvala unapred
Pozdrav i tebi, usput na sf mozes da imas samo jedan nalog.Dobar dan molim vas dali mogu dobiti jednu listu ex-yu i sport kanali.Hva vam unaped sve najbolje
Isti taj MAC kod mene isprobano sad radi satima.Moze li Pomoc? Juce dobih mac i portal sa srpskim kanalima, ali radi samo par minuta i onda zabode. mislim da taj mac/portal nije dobar. moze li neki koji radi. Hvala unapred
može i 10 mac-ova ali taj panel ne skenira samo jedan tip već ih imaš na desetine i koji to objavljuju na forumima i ostalim mestima ... da ima više konekcija to je veća šansa da gledaš dužeMoze li jedam privatni mac, nigdje objavljen