Stvarno bi bio red da oni kojima se posalje lista na PP isti odgovorio na PP, da se zna da je istu primio i da mu radi.Zahvaljuje se pritiskom na dugme like ili ako bas zelite da se zahvalite onda se zahvalite na PP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stvarno bi bio red da oni kojima se posalje lista na PP isti odgovorio na PP, da se zna da je istu primio i da mu radi.Zahvaljuje se pritiskom na dugme like ili ako bas zelite da se zahvalite onda se zahvalite na PP
poslana za SFVIP ako pomažeJa i dalje ne mogu da nadjem dobru uk/usa listu sa svim kanalima koje volim da gledam.Hvala Bokiju71 na listi sto mi je poslao ona radi ali masa kanala fali ili budu offline.Tako da ko zaista ima dugotrajnu i stabilnu uk/usa listu sa dosta kanala neka posalje m3u.Neka bude i VOD ako moze.Hvala svima i veliki pozdrav.
Nazalost ne pomaze treba mi za ssiptv na lg tv tako da mi pomaze samo m3u.Hvala mnogo u svakom slucaju setite me se ako naletite na m3u a da je ovakva lista.poslana za SFVIP ako pomaže
Imaš jednu u PM.Nazalost ne pomaze treba mi za ssiptv na lg tv tako da mi pomaze samo m3u.Hvala mnogo u svakom slucaju setite me se ako naletite na m3u a da je ovakva lista.