Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ako moze na pmIma
***Hidden content cannot be quoted.***
Može li meni ta lista? HvalaUkoliko nekome od nasih clanova treba imam jednu listu od "universeiptv.com" sa nesto Balkanskih kanala izmedu ostalih. Lista nije objavljena i salje se samo na PM.
jedna lista jedan korisnik
pozdrav
ako mozeUkoliko nekome od nasih clanova treba imam jednu listu od "universeiptv.com" sa nesto Balkanskih kanala izmedu ostalih. Lista nije objavljena i salje se samo na PM.
jedna lista jedan korisnik
pozdrav
Ja sam ti poslao dve liste i sad provjerio - obe rade.jel moze neko na PM da mi posalje SK1 ili neki kanal da se moze gledati Chelsea. Ja sam imao nekih lista sto ste mi pre slali ali mi ne radi sad nista. Moze samo i kanal svejedno mi je, a moze i lista ako ste dobre naravi. Hvala unapred
Meni ne radi ni jedna. Stalno me izbacuje. Probao i na fonu i na kompu. A radila normalno jedna, stalno je gledam i stade odjednom i izbaci me napolje i vise nemas 'leba da ce da udje. Ufff idem videti sta se desava.Ja sam ti poslao dve liste i sad provjerio - obe rade.