Imas PPTreba mi jedna m3u jaca sa 3 konekcije makar da mi traje, inace za vlc na kompjuteru laptopu.Exyu kanali.. Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas PPTreba mi jedna m3u jaca sa 3 konekcije makar da mi traje, inace za vlc na kompjuteru laptopu.Exyu kanali.. Pozdrav
Imas PPdobro vece.ako moze neka ex-yu lista.stara prestala da radi.za sfvip player.hvala.
imas PPIma li kakva lista sa ex yu kanalima
Isto tako kao sto si instalirao STBemu mozes instalirati i app koji vrti m3u liste, pa gledati i m3u liste...Zamolio sam za listu neki dan ali mi niko nije odgovorio, evo da citiram sam sebe:
Pozdrav svima, molio bih listu clientportal.link:80 ili king-box.club:80, ali treba mi MAC (m3u mi ne koristi) koji radi u STBEmu i naravno da ima Ex-Yu kanale. Nisam vec dugo pitao a skener mi odavno ne radi. Hvala vam i ugodan dan svima!
imaš ppZamolio sam za listu neki dan ali mi niko nije odgovorio, evo da citiram sam sebe:
Pozdrav svima, molio bih listu clientportal.link:80 ili king-box.club:80, ali treba mi MAC (m3u mi ne koristi) koji radi u STBEmu i naravno da ima Ex-Yu kanale. Nisam vec dugo pitao a skener mi odavno ne radi. Hvala vam i ugodan dan svima!