Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas PPPozdrav, molio bi ako može neka dobra domaća m3u lista? Hvala.
Sorry ali necevosliku probao na kodi vlc stalker payer a nec. svejedno hvalaImas PP
kako neradi kod forumasa @mrki68 , istu prosljedio tebi, imas PPmože i meni domaće
Hvala i pozdrav
Pa probaj na PC-u u SFVIP playeru...Sorry ali necevosliku probao na kodi vlc stalker payer a nec. svejedno hvala
jel može i najsporiji da dobije...recenzija če biti sa slikamanajbrzi forumas dobija Nordik listu da testira, jedini uslov je da napise recenziju, ko ne zna jedna od naajjachih lista za sport , plus ima sve kanale EX YU, videoteku i svasta nesto, preko 12 000 kanala, radi u Sfvip, tivimate, OTT....
Poslao sam ti na PP, jos jednu...ako moze domaca lista hvala
Neka mu je laka zemlja bio je čovek za primer.Javljam zalostnu vijest, da nas je sinoc napustio nas dobar prijatelj sa foruma...nas Culibrk. Neka mu je laka zemlja i hvala mu na svemu sto je ucinio za nas.
Na zalost nemam pojma a ni vremena traziti pravu temu za objavljivanje, pa molim administratore da pomere ovaj topic, jer znam da ne pripada u tu temu.