- Učlanjen(a)
- 27.10.2019
- Poruka
- 482
Onda ti je neko ukrao makmeni pise da je stb blokiran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onda ti je neko ukrao makmeni pise da je stb blokiran...
imas PPDobro vece,
ako ima neko visak da posalje m3u listu sa Ex-Yu kanalima,
hvala pozdrav.
Imas PPPozdrav, može li neka lista sa exyu kanalima, po mogučnosti da ima maxsport. Postoječa lista mi počela štuckati. Hvala unapred
Nije bas da nisi nezahvalan, kad si dobio listu vrijedila je jos 14 dana a ne 2 dana, s tim da ju je gazda liste vec jednom produzio na daljnih 30 dana, sto znaci da ce ju vjerojatno opet produziti...a to ces znati tek na datum isteka...Ako netko ima exyu listu u m3u formatu za vlc plejer molio bi da mi posalje po mogucnosti da malo duze potraje.Ovosto dobijem listu od 2 dana da mi potraje nije da sam nezahvalan ali sto ce mi takve liste.
Ima čovjek dva izbora ili kupiš listu evo ja ti mogu dati preporuku ili naučiš vadit i gledati tuđe. Ovo treće je stalna zajebancija. JbgNije bas da nisi nezahvalan, kad si dobio listu vrijedila je jos 14 dana a ne 2 dana, s tim da ju je gazda liste vec jednom produzio na daljnih 30 dana, sto znaci da ce ju vjerojatno opet produziti...a to ces znati tek na datum isteka...
Ko ti garantira da iskenirana lista koja vrijedi do kraja 2023, nece sutra stati, ako gazda skuzi da se gleda sa druge IP...
Ako zelis da ti lista radi do odredjenog datuma onda kupi listu, pa ce ti vjerojatno raditi do datuma za koji period si ju kupio...