Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imaš ppPozdrav, molio bih jednu listu (m3u), sve liste koje sam prije dobio ne rade . Hvala puno.
Poslato...Pozz, molio bih jednu listu (m3u Ako moze nasi i njemacki kanali. ), sve liste koje sam prije dobio ne rade . Hvala puno.
Pozz... jednu listu poslato - eto imas dve - imaš ppPozz, molio bih jednu listu (m3u Ako moze nasi i njemacki kanali. ), sve liste koje sam prije dobio ne rade . Hvala puno.
-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.Pozdrav, zamolio bi za m3u listu. Hvala
mala dopuna citiranog posta, obavezno navesti da trazite m3u ili MAC listu...-Kome je potrebna iptv lista ili neki određeni kanal u ovoj temi može da zatrazi. Listu ili kanal poslat će mu neki od članova foruma na privatnu poruku. Svima je već poznato da liste koje se postavljaju javno kratko traju a ovako bi svako mogao da gleda bez problema.
-Član koji pošalje listu citirat će zahtev i napisati da je poslao listu da ne bi drugi član poslao drugu listu na isti zahtev, tako će se osigurati da svako ima jednu kvalitetnu listu.
-Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.
Pozdrav od ekipe Serbian Foruma.
Imas PPS obzirom da pocinje ABA liga moze li jedna URL adresa i MAC adresa sa EXYU kanalima?
hvala lepo
Poslato...sa 5 konPosle 6 meseci odličnog rada, lista je juče prestala da radi. Molio bih, ako je neko u mogućnosti, da mi prosledi novu mac listu za tivimate sa 2 konekcije. Pozdrav
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока