- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Buhahaaa još se žale,a vlasnik liste plaće,a gazda servera gubi korisnika kakva ludnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma nikakav problem,kapiram ja kako stoje stvari,ali za vreme LŠ nijedan kanal koji je prenosio tekme nisam mogao normalno da gledam.Ako je vlasnik tih lista gledao AS3 zašto ja nisam mogao ni Sky sport i hr arenu da gledam?NHF al' ne bi ja baš rekao da tebi koči, ti si taj koji nekom drugom koči kao i svi drugi koji dobiju listu koju je neko platio. Ljudi koji ne znaju treba da znaju da listu koju vi dobijete neko već gleda. Svi se žale kako im liste ne rade tj. rade 8 sekundi kad počne neka utakmica a ne kontaju da taj čija je lista vjerovatno baš u tom trenutnu gleda tu isti utakmicu.
Ovo se ne odnosi na tebe, nego uopšte na sve koji misle da su dobili nešto što će radit savršeno i zauvijek, jer 100% neće i to neće radit baš kad ti treba. Čak i da je platiš velika je vjerovatnoća da će je neko naći i nekom poslati na pp kao što se šalje ovdje a i na ostalim forumima.
I'm just sayin'
Now let's continue with "I don't care I just want a playlist."
Thank God on losmij, I'm just sayin'
Pitaj vlasnika servera on zna iz prve ruke.Ovako je samo nagađanjeMa nikakav problem,kapiram ja kako stoje stvari,ali za vreme LŠ nijedan kanal koji je prenosio tekme nisam mogao normalno da gledam.Ako je vlasnik tih lista gledao AS3 zašto ja nisam mogao ni Sky sport i hr arenu da gledam?
Moze biti da je broj konekcija presao dozvoljeni broj (koji je uglavnom 1)Ako je vlasnik tih lista gledao AS3 zašto ja nisam mogao ni Sky sport i hr arenu da gledam?
Dal je to isti kanal u listi ili se razlikuju kanali .......ja gledam arenu a drgugi histori......i onda preopterećenje ......dajte mi listu koju niko nemia.....ajde.....NHF al' ne bi ja baš rekao da tebi koči, ti si taj koji nekom drugom koči kao i svi drugi koji dobiju listu koju je neko platio. Ljudi koji ne znaju treba da znaju da listu koju vi dobijete neko već gleda. Svi se žale kako im liste ne rade tj. rade 8 sekundi kad počne neka utakmica a ne kontaju da taj čija je lista vjerovatno baš u tom trenutnu gleda tu isti utakmicu.
Ovo se ne odnosi na tebe, nego uopšte na sve koji misle da su dobili nešto što će radit savršeno i zauvijek, jer 100% neće i to neće radit baš kad ti treba. Čak i da je platiš velika je vjerovatnoća da će je neko naći i nekom poslati na pp kao što se šalje ovdje a i na ostalim forumima.
I'm just sayin'
Now let's continue with "I don't care I just want a playlist."
Thank God on losmij, I'm just sayin'
Kako će ti dat takvu listu kad još nije kreirana.Znači netko plati listu ona se kreira ukrade i podjeli,e sad kako radi to je pitanje.Nedavno mi riknila jedna koja je radila skori dvije godine.Mora da je gazda umroDal je to isti kanal u listi ili se razlikuju kanali .......ja gledam arenu a drgugi histori......i onda preopterećenje ......dajte mi listu koju niko nemia.....ajde.....