Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel mogu da dobijem dve liste m3u ? ako nije problem neki
Nije, daleko je poštenije tražiti dve liste, nego praviti duple naloge.Jel mogu da dobijem dve liste m3u ? ako nije problem neki
Ok, app mislim da imam. Samo mi sad trebaju 2 linka ako moze.Pozdrav svima!
imam 2 android TV. Mozete li mi poslati linkove sa exyu i koji app je najbolji da koristim?
hvala!
Pozdrav ljudi! Sad skoro sam kupio novi Lg Tv za klince pa imam onu aplikaciju Smart IPTV, hteo bih da vas molim ako može neko od vas da mi pošalje neku listu pošto sam platio i aktivaciju programa a sad vidim da nema nikakvih programa takodje lista, već moram dodatno da ih ubacim. Hvala vam puno!
zdravo
Zamolio bih za jednu m3u listu....
hvala
poslano vama trojici u ppPoštovanje Administratorima i svim članovima foruma, Potrebna mi je jedna lista m3u sa exyu kanalima. Živjelii
Ponovio bih zahtjev jer nisam dobio listu. Akoo je moguće i dvije (jednu za sestru). Hvala puno.
poslano i tebi...Može m3u ili stalker iptv lista? Kupio sam tivimate apk
Hvala
Otvori u browser sf onoliko puta koliko zelis poslati poruke. Posalji svakome i iskljuci, vrati se na forum u nov tab, poruke ce biti poslane skrpta ce odraditi svoje. To je do servera.poslane dvije u pp....
ostalim clanovima (opet pisem)...izjasnite se koja lista vam treba...mac ili m3u...ili makar za koji player vam treba.
adminima...kad saljem liste,moram cekati uvjek oko 160 sec da posaljem drugu poruku.ima li sanse da se to ukine za pojedine clanove?