Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
27.10.2019
Poruka
482
Vec drugi put šaljem zahtev za listu kanala i ne dobijam ništa od vas, pitam se zašto, da li to radite sa nekim razlogom ili ima neki drugi problem? Budite ljubazni pa mi odgovorite.
Može biti više razloga zašto nisi dobio listu. U moru zahteva, neki zahtev prođe nezapažen, preskoči se nenamerno. Niko nema traženu listu, pošto ljudi traže sve i svašta. To što do sada nisi dobio ne znači da si ignorisan i nemoj da odmah počinješ da sumnjaš u teorije zavere :beee:.
Imaš listu u inboksu

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Vec drugi put šaljem zahtev za listu kanala i ne dobijam ništa od vas, pitam se zašto, da li to radite sa nekim razlogom ili ima neki drugi problem? Budite ljubazni pa mi odgovorite.
Ljudi su zahtjevni, možda je i lakše kad neko traži određenu listu a ne da opisuje šta mu sve treba u njoj. Svaka čast ovima koji imaju strpljenja i volje da svakodnevno šalju, golem posao. Primjera radi, ja sam juče razmjenio 5,6 poruka dok nisam objasnio da lista radi, kako radi u čemu radi....pa je 2x stavljao kod sebe u sf plejer i STB da bi bio siguran u ono što sam tvrdio. E zato mi ne pada na pamet da se uhvatim tog posla :warning:
Zato malo strpljenja, ako ne dobijete iz prve dobićete naknadno.
Imaš pp.... evo vidim post iznad da si dobio listu, nema veze šaljem ipak i ja.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.734
Kod mene je 20 postova minimum mada sam slao i onima koji imaju par postova ...

Nije svako 24/7 ovdje prisutan da dezura ko ce i kad zatraziti listu .... nije zlonamjerno receno ...

Vise puta se desava posaljem Server i validan Mac pa doticnima ne odgovara jer je sa play_token ... dal radi u salezli plejeru ili Stb na vama je da probate mada ja provjerim prije nego posaljem dok one koje rade u Vlc mada su sa token vec danas tj. sutra je drugaciji u/p ... naravno da ima i onih koje rade sa token od 1-6 mjeseci pa i duze sa 1 konekcijom samo se moraju traziti.... sve je to cista za* ebancija dok visekonekcijske bas ok rade ... ujedno probam Server i Mac nekih 5-10 lista sve provjereno rade kod mene a kod doticnog geoblok .... i sta? Dal ja ili meni neko slican svi mi moramo trazit Server i Mac a da radi u Vlc.... i naravno skeniranje i slicno... kosta to vremena

Pozdrav

Učlanjen(a)
31.01.2020
Poruka
89
Da li neko ima listu za koju apsolutno sa sigurnošću zna da ima Sky Sport MotoGP IT koji radi 24/7?

Da li možete da verujete da ja dva meseca već ne mogu da nađem listu u kojoj Sky Sport MotoGP IT radi?

Dešava se to da ili kanal ne radi uopšte ili se nekih 10-15 sekundi ponavlja iznova i iznova ili se zameni (automatski pretpostavljam) na neki backup stream koji uopšte nije Sky MotoGP IT već neki Italijanski Crime kanal sa serijama pa se vraća za sat-dva / dan-dva na ponovo pokvareni Sky MotoGP.

Danas je bila najjezivija trka u Moto2 i MotoGP ikada i pogledao bih obe na Sky MotoGP. Prosto je nemoguće da nigde ne radi kanal. I da svi provajderi koriste bukvalno jedan izvor, pa taj neko što stoji iza tog kanala bi to nakon 2 meseca primetio i sredio to.....

Srdačno zahvaljujem unapred svima!!!

Učlanjen(a)
08.04.2020
Poruka
118
Da li neko ima listu za koju apsolutno sa sigurnošću zna da ima Sky Sport MotoGP IT koji radi 24/7?

Da li možete da verujete da ja dva meseca već ne mogu da nađem listu u kojoj Sky Sport MotoGP IT radi?

Dešava se to da ili kanal ne radi uopšte ili se nekih 10-15 sekundi ponavlja iznova i iznova ili se zameni (automatski pretpostavljam) na neki backup stream koji uopšte nije Sky MotoGP IT već neki Italijanski Crime kanal sa serijama pa se vraća za sat-dva / dan-dva na ponovo pokvareni Sky MotoGP.

Danas je bila najjezivija trka u Moto2 i MotoGP ikada i pogledao bih obe na Sky MotoGP. Prosto je nemoguće da nigde ne radi kanal. I da svi provajderi koriste bukvalno jedan izvor, pa taj neko što stoji iza tog kanala bi to nakon 2 meseca primetio i sredio to.....

Srdačno zahvaljujem unapred svima!!!
imas pp, radi u sf player, stb nisam probao

Natrag