VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 07.09.2009
- Poruka
- 1.033
poslano u ppMoze i za mene m3u lista sa ex-yu kanalima da ubacim u ssiptv aplikaciju? Puno hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
poslano u ppMoze i za mene m3u lista sa ex-yu kanalima da ubacim u ssiptv aplikaciju? Puno hvala
Je l' se mogu ti nalozi obrisati i na drugim forumima ili je "prijatelj" bio nestasan samo tu?Bok. Može li netko trajno obrisati sljedeće račune i njihove lozinke: 1) huki555, 2)Disney Croatia, 2)vatrogasec2020, 3)huky. Lijepo vas molim da ih obrišete zauvijek. Prijatelj mi je rekao sve što je radio s tim računima na ovom forumu i rekao mi je da se duboko kaje zbog toga i zamolio vas je da mu svi oprostite zbog toga što je napravio ovdje. Hvala.
Prijatelj je bio samo tu nestašan pa me je i zamolio da mu na ovom forumu obrišete gore navedene naloge.A na ostalim forumima nije uopće bio.Je l' se mogu ti nalozi obrisati i na drugim forumima ili je "prijatelj" bio nestasan samo tu?
Prijatelj je bio samo tu nestašan pa me je i zamolio da mu na ovom forumu obrišete gore navedene naloge.A na ostalim forumima nije uopće bio.
Nemam. Mislim da je kod vas greška. Da li biste mogli obrisati naloge s lozinkama zauvijek u prijašnjim navedenim komentarima ako nije problem. A ako ga slučajno imam možete i moj dupli nalog izbrisati pa bum koristio ovaj koji sad koristim.Imas li ti dupli nalog posto nam pokazuje da imas?