Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
16.05.2011
Poruka
280
pozdrav, moze li bilo koja lista ( Gradina, Braca., Kamiondzije....) ali u m3U formatu, onaj program sto pretvara mac i portal u m3U ne radi ok...hvala

Učlanjen(a)
31.07.2014
Poruka
75
Ja iz Kanade i interesuju me EX-Yu kanali. Ja imam pretplatu na IPTV koja je odlicna ali nema sadrzaja sa nasih prostora. Zahvaljujem unapred

Učlanjen(a)
27.10.2012
Poruka
186
Molim članove foruma, a posebno one koji su se juče registrovali i registruju svakodnevno pod različitim nickovima, da zahtjev za listu postave u temu. Prije će dobiti listu.

Jbt, čovjek mi traži bitku, dam mu MAC, poslije 5 minuta nova želja: imaš li gradinu, ali m3u? Dajte ljudi, uozbiljite se jbg.

Učlanjen(a)
22.02.2011
Poruka
624
Pyrana, ima se moze se :)
Cim vise skupit, nema veze ako se ne gleda...Pod kozom svi smo krvavi na zalost.

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
Kod:
http://portal.evelinstb.com/stalker_portal/c/
Ima li netko ovu listu u M3U8 obliku i da joj radi VOD. Ako ju netko ima možete mi ju poslati putem poruke.
Molim imaj bar malo stida. Ovo ti je cetvrti nalog. Dva su ti vec banovana:
500.png

Koliko puta treba da se ponavlja da ne koristite duple naloge, nemojte zlouportebljavati dobru volju clanova koji nesebicno dele liste.
Hvala.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.861
Sramota
Jos ja napisem saljem kad upalim comp... slao sam od 1-60 mac u jednoj Pm mozda koja jace ... mislim da je sasvim dovoljno ako se jednog servera posalju 2-5 mac ... stvarno nije potrebno pravti duple naloge... ujedno da kazem na netu pojedinim forumima ima toliko servera i mac da svaki Dan moze da se bira sta da gledas....
Pozdrav

Natrag