Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boki jel ima za mene jedna sa Max TV paket, Plus TV paket, Start TV paket a i dobra exyu ili ovako sve novije kanale nase i sa prevodom ako ima daj mi pliz Boki je legenda ovdeposlato........
ja nemam a sve i da ima neko to ce ti mnogo tesko dati........to sto trazis nisu ovi divlji piratski paneli vec zvanicni tv operateri.....Boki jel ima za mene jedna sa Max TV paket, Plus TV paket, Start TV paket a i dobra exyu ili ovako sve novije kanale nase i sa prevodom ako ima daj mi pliz Boki je legenda ovde
I djed mraz dobiva liste od njega.....Ovaj Boki71 sve zivo ima nije mu ravan ni madjionicar,a djed mraz mu moze samo zaviditi respekt
Dobro nema veze nisam znao druze ma oke je i ovako.ja nemam a sve i da ima neko to ce ti mnogo tesko dati........to sto trazis nisu ovi divlji piratski paneli vec zvanicni tv operateri.....
poslato......jer moze i meni nova arena ?
???Trebao bih validan mak za zvjerku za isprobavanje ...
ostavio sam ti zvjerku u pp...samo pazi se ....opasna jeNarode prijatan i ugodan vikend Vam zelim .
Trebao bih validan mak za zvjerku za isprobavanje ...
Pozdrav i ugodno vece