- Učlanjen(a)
- 27.10.2012
- Poruka
- 186
Svaka čast... hvalaposlao dve klasicne.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Svaka čast... hvalaposlao dve klasicne.......
Izvinjavam se netreba mi lista imala je jedna u postanskom sanducetu sto mi je @boki dao pre 15 dana , ja je nisav video pre nego sadFormatirao sam racunar ,presao sa sedmice na destku a liste nisam sacuvao i ostao bez ijedne pa sramota je sto trazim ako moze jedna domaca , hvala unapred , pozdrav
poslao jos jednu nek ti se nadje......Izvinjavam se netreba mi lista imala je jedna u postanskom sanducetu sto mi je @boki dao pre 15 dana , ja je nisav video pre nego sad
Hvala puno na poslatoj listi zdravo bijoposlao jos jednu nek ti se nadje......
Juce su mi stale 3 liste: livegopanel, iptv4u i world iptv lista. Dosta sam ih koristio zbog pouzdanosti. Steta. Cini mi se da su sve tri kineske.
Ali kineska lista koju sam kupio preko AliExpress-a mi radi dobro a ona je takodjer iptv4u lista. Rekli su mi da livegopanel i iptv4u vuku sa istog servera i da je sada postavljena nekakva zastita. Ako je i ovaj world iptv kineska lista (a cini mi se da je) onda izgleda da su kinezi nasli nacin da nas zaustave u gledanju njihovih listi... Barem zasad...
Koje liste vi koristite? Zanima me od svega pomalo + videoteka.
Tražim listu za unuka sa crtanim filmovima po mogućnosti da nije trzavica (kako kaže dečak odj 9godina) Hvala unapred.