Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
07.12.2019
Poruka
196
Juce su mi stale 3 liste: livegopanel, iptv4u i world iptv lista. Dosta sam ih koristio zbog pouzdanosti. Steta. Cini mi se da su sve tri kineske.

Ali kineska lista koju sam kupio preko AliExpress-a mi radi dobro a ona je takodjer iptv4u lista. Rekli su mi da livegopanel i iptv4u vuku sa istog servera i da je sada postavljena nekakva zastita. Ako je i ovaj world iptv kineska lista (a cini mi se da je) onda izgleda da su kinezi nasli nacin da nas zaustave u gledanju njihovih listi... Barem zasad...

Koje liste vi koristite? Zanima me od svega pomalo + videoteka.

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
Juce su mi stale 3 liste: livegopanel, iptv4u i world iptv lista. Dosta sam ih koristio zbog pouzdanosti. Steta. Cini mi se da su sve tri kineske.

Ali kineska lista koju sam kupio preko AliExpress-a mi radi dobro a ona je takodjer iptv4u lista. Rekli su mi da livegopanel i iptv4u vuku sa istog servera i da je sada postavljena nekakva zastita. Ako je i ovaj world iptv kineska lista (a cini mi se da je) onda izgleda da su kinezi nasli nacin da nas zaustave u gledanju njihovih listi... Barem zasad...

Koje liste vi koristite? Zanima me od svega pomalo + videoteka.

Poslato

Učlanjen(a)
22.08.2019
Poruka
22
Tražim listu za unuka sa crtanim filmovima po mogućnosti da nije trzavica (kako kaže dečak odj 9godina) Hvala unapred.

Učlanjen(a)
01.05.2011
Poruka
303
boki, molim domaću listu sa kanalima koji se baš nemogu gledati preko sat-a i terestrial-a već samo kablovski (N1, NovaS, i neke filmske).
Hvala unapred

Natrag