Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
356
Zna li iko ima li kakva opciju za desni klik mišem u android boxovima? Pokušavam nešto kopirati i zalijepiti, ali desni klik je zapravo back u boxu?
Probaj lijevi klik mišem brzo dva puta, trebao bi ti se pojaviti označen dio ili cijeli tekst kojega trebaš kopirati.
Ako nije cijeli tekst označen imaš dvije strelice, pomakni ih gdje trebaš lijevo/desno i onda kopiraj, pojavit će ti se opcija cut, copy, share, itd..

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
48
jel ima neko komandu za ove portale stalker_portal/c/ za OB? hvla unaprijed
Ја се већ пар сати зезам са тим, али не иде. Ја не правим подешавање за ОБ, већ за моју апликацију. У питању су cookies (adid). Чим налети на исправан мак, одмах губи конекцију. То се једино може видети кроз debug. Команде за комуникацију нису проблем. Мало се разликују од стандардних портала.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Član
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poruka
41
Izvinjavam se unapred ako pitanje nije na pravom mestu...
Da li neko od vas koristi ovdašnji HBO GO servis? Pa da l' je moguće da se ništa ne emituje sa 5.1 zvukom? :mad:
Sve nam uvaljuju ojađeno. :ludd/:
"Vidiš, Danice, kako si naivna!"... "Sve je suprotno od onoga što izgleda da jeste!"
Ništa... Ako je tako... I dalje Smart DNS Proxy, VPN, marisani nalozi sa telegrama... Nerado, ali... "Yo ho, yo ho, a pirate's life for me!"

Učlanjen(a)
28.01.2020
Poruka
8
Ја се већ пар сати зезам са тим, али не иде. Ја не правим подешавање за ОБ, већ за моју апликацију. У питању су cookies (adid). Чим налети на исправан мак, одмах губи конекцију. То се једино може видети кроз debug. Команде за комуникацију нису проблем. Мало се разликују од стандардних портала.

jel ove cookies(adid) igraju znacajnu ulogu u otvaranju stalker portala, pitam zato sto ne samo adid nego neki portali imaju i neki drugi cookies,

vidi se po priloženim slikama na forumu da ima, samo što je to u rukama onih koji znaju napraviti skriptu ili onih koji su kupili ... ;)
izvinite gde na nadjem ove slike sto spominjete da ima na forumu, pozz.

Član
Učlanjen(a)
30.06.2009
Poruka
48
jel ove cookies(adid) igraju znacajnu ulogu u otvaranju stalker portala, pitam zato sto ne samo adid nego neki portali imaju i neki drugi cookies.

Како мислиш "значајну" улогу? Питање би требало да буде, да ли утиче или не. Да, утиче. Као и остали. Мак и после токен, prehash, серијски број уређаја....

Ја сам нашао варијанту да извучем неке stalker_portale, али су преко ноћи престали да дају позитивне резултате. Добио сам све податке који су потребни. Корисничко име, лозинка, серијски број уређаја који је пријављен, читав ВОД, списак свих канала, важност листе, број конекција......
Ја се одушевио.
Али јбг, од сутра ујутро неће да даје више те податке. Вероватно убачена додатна заштита.

Тренутно радим нешто друго, па сам оставио stalker_portale за касније.

Не желим да ти убијем жељу за скенирањем али многи stalker_portali су подешени да раде искључиво на одређеном уређају(врста маг уређаја и серијски број). Такав налог, једноставно нећеш открити, а и да га знаш који је мак, нећеш моћи нигде гледати. Мало је глупаво скенирати нешто чега нема!

Učlanjen(a)
28.01.2020
Poruka
8
Како мислиш "значајну" улогу? Питање би требало да буде, да ли утиче или не. Да, утиче. Као и остали. Мак и после токен, prehash, серијски број уређаја....

Ја сам нашао варијанту да извучем неке stalker_portale, али су преко ноћи престали да дају позитивне резултате. Добио сам све податке који су потребни. Корисничко име, лозинка, серијски број уређаја који је пријављен, читав ВОД, списак свих канала, важност листе, број конекција......
Ја се одушевио.
Али јбг, од сутра ујутро неће да даје више те податке. Вероватно убачена додатна заштита.

Тренутно радим нешто друго, па сам оставио stalker_portale за касније.

Не желим да ти убијем жељу за скенирањем али многи stalker_portali су подешени да раде искључиво на одређеном уређају(врста маг уређаја и серијски број). Такав налог, једноставно нећеш открити, а и да га знаш који је мак, нећеш моћи нигде гледати. Мало је глупаво скенирати нешто чега нема!

hvala na iscrpnom odgovoru, pozdrav i lep dan.

Natrag