Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kašnjenje slike u odnosu na šta?Imam d3i , interesuje me ima li resenje za kasnjenje slike , kod mene je skoro 1 min , iskljucivo me zanima zbog sport kluba naravno , hvaa unapred .
PS Moze i u poruci odgovor.
Mislio sam u odnosu na iptv recimo ,ili total tv negde 1min a negde i 30 sec.Kašnjenje slike u odnosu na šta?
Ako misliš u odnosu na D3 ili analognu kablovsku, onda ti je to ovako:
analogni signal je merodavan
D3 signal kasni za analognim 5-10 sek (zavisi od izvora kanala)
D3 GO kasni za D3 signalom otprilike isto toliko
D3i verovatno i on kasni za D3
Eh što i SBB ne ukine dotične kanaleKablovski operater "Ikom" obavestio je korisnike da bi od 1. januara mogli da ostanu bez signala B92, TV Prve, Hepija i Kopernikusa.
Da rešenje još nije nađeno, potvrđeno nam je i iz TV Prve i B92.
Postoji mogućnost da operateri "Ikom", "Radijus Vektor", JOTEL i drugi nadalje ne emituju naš sadržaj.
Vise o ovome
sto se b92 i prve tice , verovatno imaju N1 i nista nece nedostajatiKablovski operater "Ikom" obavestio je korisnike da bi od 1. januara mogli da ostanu bez signala B92, TV Prve, Hepija i Kopernikusa.
Da rešenje još nije nađeno, potvrđeno nam je i iz TV Prve i B92.
Postoji mogućnost da operateri "Ikom", "Radijus Vektor", JOTEL i drugi nadalje ne emituju naš sadržaj.
Vise o ovome
Jel postoji neka sema ili filter nesto da se uskladi sa realnim vremenom na d3i?Ma i iptv kod nas kasni dosta.
Ja sam gledao na primjer Mtelov iptv kasni oko 5-10 sekundi za ott strimovima od BH Telekoma koji opet imaju neko malo kasnjenje.
A d3i i d3go ti je identicno vrijeme i za "realtime" kasne sigurno >30 sec.
Dobro zatvoris prozor i pojacas TV da ne cujes komsiju kako navija i onda ti svejedno.