- Učlanjen(a)
- 08.04.2015
- Poruka
- 225
Pretpostavljam OTT Player. Ima i Sonyja sa androidom, tako da...pozzz ako moze odgovor kako mogu gledati iptv na sony smart tv najjednostavnije. hvala
Samsung user.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pretpostavljam OTT Player. Ima i Sonyja sa androidom, tako da...pozzz ako moze odgovor kako mogu gledati iptv na sony smart tv najjednostavnije. hvala
pozzz ako moze odgovor kako mogu gledati iptv na sony smart tv najjednostavnije. hvala
http://forkplayer.tv/
Resio samZna li neko kako da se pustim Sentry u rad odnosno zbog cega mi daje replay "Soft Aborted"Pogledajte prilog 98873
Baš bi voli ajd da i ja gledam.Treba mi config fail.Da li mi neko moze reci kako da gledam tvviet aplikacija
ja bih ti rekao,ali ne smijem....malo se potrudiš...ali imaš i drugih aplikacija,samo malo truda....
Nakupi određen broj postova u drugim temama i neće ti niko brisati, tamo je to spamovanje.poz svima jedno pitanje naime postove koje saljem u delu"internet i tv-potraznja liste"stoje tu par minuta i posle su izbrisani,da l;i neko moze da mi objasni zasto ,hvala
poz svima jedno pitanje naime postove koje saljem u delu"internet i tv-potraznja liste"stoje tu par minuta i posle su izbrisani,da l;i neko moze da mi objasni zasto ,hvala