Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moze meni?dajem jednu iptv listu sa domacim kanalima kome treba nek se javi dajem takodje netflix account
Netflix treba meni nije za mene treba mi za prijatelja koji nema veze sa forumom ne krece se po forumima eto samo todajem jednu iptv listu sa domacim kanalima kome treba nek se javi dajem takodje netflix account
moze koji server ti odgovaraMoze meni? Pozz
Sent from my Paris using Tapatalk
trebal ti da ti posaljem par komadaNetflix treba meni nije za mene treba mi za prijatelja koji nema veze sa forumom ne krece se po forumima eto samo to
Hvala
Pozdrav
nzm druze nemam ni jednumoze koji server ti odgovara
trebal ti da ti posaljem par komada
ne mogu na ppNetflix treba meni nije za mene treba mi za prijatelja koji nema veze sa forumom ne krece se po forumima eto samo to
Hvala
Pozdrav
Ako hoces, ja cu ti arene poslati u PM, a nek ti neko drugi posalje RTS HD u ppdali je neko dobre volje u PP da posalje Arena 5+6 i RTS HD
Hvala
Pozdrav prijatelju nije te bilo odavno .Probaj na tastaturi "windowsStart key +p" ili kod mene na laptopu se to nalazi na "f1" kod tebe je mozda drugacije uglavom imas nacrtan displej i ekran tad mozes "fn+f1" nadam se da ce ti zavrsiti posao...Ziveli!Pozz svima, ako može pomoć, imam kabal kao na slici http://imgur.com/a/f8eRX i zelim povezati laptop i tv preko ovih cinvceva ? šta trebam podesiti tačno da prepozna tv kao extended monitor. Hvala