- Učlanjen(a)
- 30.03.2014
- Poruka
- 1.024
Ma to je moja poruka ovim našim našim majstorimaedinos "Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati."tvoj potpis govori drugacije,ja se ponadao da ces bas ti nesto dati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma to je moja poruka ovim našim našim majstorimaedinos "Nije znanje znanje znati, već je znanje znanje dati."tvoj potpis govori drugacije,ja se ponadao da ces bas ti nesto dati.
Ma daj, ne zezaj... Ima ovdje ljudi koji su meni svasta dali sto vec dugo traje, a ne dajem sto mi je datoEdinos najveca stipsa. Sta sve ima on, a cuti i ne daje.![]()
I ja bi combo list drugar ali niko ne dajeDa li možda neko ima dobru combolistu za mene? I možda malo pomoći da se naučim da radim s takvim listama?
Skickat från min HTC One_M8 via Tapatalk
Da, tako je. Nekad sam i ja imao tu listu, ali sada nemam... Sta se mozePogledajte prilog 95886
evo @edinos to ti je iz te liste cuko sto si pitao radi jos uvijek taj kanal
Ah, znas vec u cemu je problem...Sta ce ti kada sad imas taj kanal u HD sa prevodom.
A u vezi combo liste sto su pitali oni, napravite sami. To je bolje nego da vam neko da, pa da nalazite iste usere.