Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
potpaljivac, palis luc-a
(cudo od deteta)
Ti si alter ego od jednog DOBROG igraca, odala Te spika, (ako ne gresim, a sta i ako gresim?)

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
To sam i ja primjetio vec neko vrijeme i nisam nasao odgovor cak me i izbacuje van sta ces mozda se smiri ehehe
Ako je krekovana aplikacija onda ponekad hoce da izbaci. Kad sam na WiFi ne izbacuje ali na mobilnoj izbaci svaki recimo treci put.

Ljudi, imam problem. Iptv Pro aplikacija otvara neke liste ladno bez ikakvih problema, dok neke nece. Kad probam recimo te liste što neće da otvori preko Xmtv Player-a one rade.
Pa me interesuje da l' se i kod vas to dešava? :)

Ako ti otvori listu a nece da pusti strimove to nema nikakve veze sa IPTV aplikacijom. To je do plejera koji koristis. Jos jedna stvar. Ako nece neke kanale da pusti probaj da iskljucis loop. Neke udp kanale nije bilo sanse da pustim dok nisam to ugasio.

Poslednja izmena:

Mg0

Član
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poruka
204
Da li si probao da u podešavanjima IPTV-a zameniš podrazumevani plejer za puštanje videa?
Da zaboravio sam da kažem da kao podrazumevani koristim MX Player. Promenio sam na XMTV player i naravno da radi. Samo me čudi što MX Player ne čita baš svaku listu.
Uzgred, mnogo puca IPTV Pro aplikacija ne vezano da li sam na WiFi ili 4G :)

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Čovek kuka kako nema šta da gleda. Pošaljem mu listu - ni hvala da kaže!
Ne TREBA mi tvoje hvala, ali red je red!!!
@Salac UE
Sale nisam valjda u pitanju ja, poruka i Veliko HVALA Ti je u pretincu, a hvala Ti i ovako, nisam bio na forumu kad si Ti to slao........i ne kukam, ja kazem ......pozdravvvvvvvv, Tebi momcima i momcadima

Poslednja izmena:
Natrag