Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako je krekovana aplikacija onda ponekad hoce da izbaci. Kad sam na WiFi ne izbacuje ali na mobilnoj izbaci svaki recimo treci put.To sam i ja primjetio vec neko vrijeme i nisam nasao odgovor cak me i izbacuje van sta ces mozda se smiri ehehe
Ljudi, imam problem. Iptv Pro aplikacija otvara neke liste ladno bez ikakvih problema, dok neke nece. Kad probam recimo te liste što neće da otvori preko Xmtv Player-a one rade.
Pa me interesuje da l' se i kod vas to dešava?
Da zaboravio sam da kažem da kao podrazumevani koristim MX Player. Promenio sam na XMTV player i naravno da radi. Samo me čudi što MX Player ne čita baš svaku listu.Da li si probao da u podešavanjima IPTV-a zameniš podrazumevani plejer za puštanje videa?
@Salac UEČovek kuka kako nema šta da gleda. Pošaljem mu listu - ni hvala da kaže!
Ne TREBA mi tvoje hvala, ali red je red!!!
Zar niko ne zna kako SBB u Kodi?
gde se u MX Playeru ili IPTV Pro nalazi loop ja ga nigde nevidim u podesavanjimaAko nece neke kanale da pusti probaj da iskljucis loop. Neke udp kanale nije bilo sanse da pustim dok nisam to ugasio.