Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.03.2016
Poruka
20
sta da kazem,sta da slazem sad a da te ne rastuzim....:beee:

pripremamo novi pdf....svi alati nigde objavljeni-pravljeni na sf,sve liste,bez zabrana,bez hide....ali pristup bice na pozivnicu...po znanju i zaslugama a prvenstveno poverenju...tako da ce se to smanjiti na minimum.....bar za vredne stvari....
Stavi i neka ulazna taksa 10 evrica primerno .hehehe
Nista nema smanjiti sve se zna davno sve je u pitanje koj moze da drzi ezik zad zube a kako znas covek voli da se hvali tako da i ovo ce bice kao HIDE stavi ovde na 100-300 a na drugi forimu si sedi bez nista samo treba pogledati.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Stavi i neka ulazna taksa 10 evrica primerno .hehehe
Nista nema smanjiti sve se zna davno sve je u pitanje koj moze da drzi ezik zad zube a kako znas covek voli da se hvali tako da i ovo ce bice kao HIDE stavi ovde na 100-300 a na drugi forimu si sedi bez nista samo treba pogledati.

Ti si jedan od pametnijih tu, nema đabe ni u stare babe. Može biti samo jeftinije ali besplatno nema nigdje. Samo ima jedan veliki problem što ovdje na forumu nema takvih koji bi platili ili su u malom broju. Ja stalno pričam da bi se na bazi 100 ljudi moglo odraditi za 2-3 $ po čovjeku, ako je to puno onda stvarno....Još nešto ima nas tu po mojoj procjeni 50tak koji međusobno surađujemo i gledamo besplatno, godinama. Ostali kupe mrvice

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Ti si jedan od pametnijih tu, nema đabe ni u stare babe. Može biti samo jeftinije ali besplatno nema nigdje. Samo ima jedan veliki problem što ovdje na forumu nema takvih koji bi platili ili su u malom broju. Ja stalno pričam da bi se na bazi 100 ljudi moglo odraditi za 2-3 $ po čovjeku, ako je to puno onda stvarno....Još nešto ima nas tu po mojoj procjeni 50tak koji međusobno surađujemo i gledamo besplatno, godinama. Ostali kupe mrvice
Ova prezadnja i zadnja recenica ti nije bas na mjestu prije nego si je napisao ipak si trebao malo razmisliti, sta si sa time rekao to znas jedino ti.Ja cu se suzdrzati na tvoj post, samo neznam kako ce clanovi reagirati na to.

Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
151
Ovo je odlična tema da se postigne dovoljan broj postova za otvaranje sakrivenog sadrzaja... :)

Učlanjen(a)
16.12.2015
Poruka
476
[HIDE-REPLY][/HIDE-REPLY][HIDE-REPLY][/HIDE-REPLY]
sad odjednom imas 67 godina a vec 4 meseca stoji da imas 28 godina
nije administracija rekla da ce biti dostupno za 40+ zato nema potrebe
da lazirate godine

Pogledaj ovde na forumu datum 4.3.2015 kad sam sam sebi cestitao 66 god.sa pesmom Uda Jürgensa
pase laki uveri

Natrag