Član
- Učlanjen(a)
- 17.10.2009
- Poruka
- 341
Boki doamna drzi sve konce ali sad pocninje da plete dzemper i da ga pokazuje u javnost "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dok nenadjes bolje liste ukljuci loop u vlc i onda ti nece samo prebacivati kanale i koko tolko ce moci da se gledaOve liste sto se kace na forumu imaju dobre kanale ali rade kanali 5 sekundi i prebace sami na sledeci kanal. Da li to moze da se resi ?
Hvala na savetudok nenadjes bolje liste ukljuci loop u vlc i onda ti nece samo prebacivati kanale i koko tolko ce moci da se gleda
mozda se varam ali ovo se boki malo igra sa photoshopomBoki,ako nije tajna,sta je ovo?Vidim dosta clanova su tu,moze li se nekako ući?
neeeeeeeee greska si ne igra si on ... on je igra .mozda se varam ali ovo se boki malo igra sa photoshopom
ako se ne varam ali SK 4-6 moze samo legalno da se gleda ja u ovim listama sto se objavljuju sem u legalnom nettvplus nigde nisam video da imaju sve SK kanaleIma neka dobra duša da pokloni SK 1-6
Ja video kod jednog cikeako se ne varam ali SK 4-6 moze samo legalno da se gleda ja u ovim listama sto se objavljuju sem u legalnom nettvplus nigde nisam video da imaju sve SK kanale
cisto informativno me zanima da li si ti ili bilo ko drugi ikad videli i u jednoj od ovih lista da ima i SK 4-6