- Učlanjen(a)
- 05.02.2016
- Poruka
- 50
moze li neko da mi kaze kako da podesim vlc da se ovako prikazuje da mogu da vidim listu i oveMa kakavpink gledam neki film na Viasatu....
informacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
moze li neko da mi kaze kako da podesim vlc da se ovako prikazuje da mogu da vidim listu i oveMa kakavpink gledam neki film na Viasatu....
To je majsta stavio neki skin old media player ,pa mu tazi na pp da ti da.moze li neko da mi kaze kako da podesim vlc da se ovako prikazuje da mogu da vidim listu i ove
informacije
Boki,ako nije tajna,sta je ovo?Vidim dosta clanova su tu,moze li se nekako ući?ma ti si dobar decko.gledas muzicke programe.....nije ko ovi sportisti......a posle ja najgori od sve dece....
Boki,ako nije tajna,sta je ovo?Vidim dosta clanova su tu,moze li se nekako ući?
Ove liste sto se kace na forumu imaju dobre kanale ali rade kanali 5 sekundi i prebace sami na sledeci kanal. Da li to moze da se resi ?
Gde mogu da nadjem te liste i koliko kostaju ? I koliko nas moze da gleda a da ne koci ?moze ako imas samo ti listu ako ima nas puno ne