Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
Ajmo malo scan ljudi...

tV4xWJz.png

Ovaj skener je prosao sito i reseto...farba pootpadala od skeniranja :roll::roll:

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
eno kagla i dalje siluje servere ,hhahah ,sreca pa ima jos nevinih servera ,za koje i*ioti neznaju,i sad svima vama sto sam davao liste mjesecima ,i nikad nikoga odbio ,obratite se ovim novim klncima .sto su za 23 dana ,s*ebali sve sto se moglo s*ebati

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
eno kagla i dalje siluje servere ,hhahah ,sreca pa ima jos nevinih servera ,za koje idioti neznaju,i sad svima vama sto sam davao liste mjesecima ,i nikad nikoga odbio ,obratite se ovim novim klncima .sto su za 23 dana ,sjebali sve sto se moglo sjebati
Zaboravi frustraciju druze,zivecemo i dalje!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Žali bože onolike liste! Nisam odavno tamo zalazio al ono što sad videh...Sa onim je moglo biti namireno bar 50 ljudi koji su u miru mogli gledati TV neko vreme. Bu*ale ostaju bu*ale!

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Ne sekiraj se druze,ima servera i servera koji jos rade...Najsigurniji su oni koje platis!!!
N44YpGP.jpg

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.863
sreca pa ima jos nevinih servera

Naravno .... kad dokazes nesta sto imas a drugi nemaju pitan si moze Server moze ovo ili ono sam cu da skeniram ..... razlog je taj jer smatram ako dam onda ni ja vise nemam ono sto drugi nemaju .... ako das ne valja ako ne das ne valja .............. cast izuzetcima.............
.... u vecini slucajeva onaj ko ne zna kad lista rikne obrati se nekom sa foruma dal ovdje ili vec ... i pita jel se moze nac ova lista ??? onaj ko zna skenirat ce i tako to ide od drugog trecem itd.... i to isto nije vise tajna.

Opet cu da kazem na sve komentare kako do sad tako i od sad NE MOZE da se nadje ni sa jednim skenerom i namjerno cu reci ono sto JA imam ... sad ce neki da kazu vidi ga moz mislit ... al ja vam Milion na 100 kazem da je tako pa nek se skenira na Dan 48 sati jer..... nije upisano tamo gdje treba da se moze naci......... naravno prvenstveno mislim na nase domace liste i programe

Da mi nije zao sad bi stavio javno kao dokaz samo... ima u tom svemu i SKY DE kompletan slikao sam dosta toga itd..... nakon javnog objavljivanja ode mast u propast jbg ... NE isplati se..........

Taman i to da se provali jbg bilo nekad .................

logo.png

Pozdrav

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
isto radiokafic
vlcsnap_2016_02_27_09h14m58s937.png
ovo vam radiokafic
vlcsnap_2016_02_27_09h06m12s578.png

ovo vam narodna
vlcsnap_2016_02_25_21h11m36s218.png