Активиста
- Učlanjen(a)
- 25.02.2012
- Poruka
- 2.845
Hehe, pa ja sam ti odgovorio na pitanjeE vidis tako sam se i ja osjecao kad sam te nedugo pitao za ???? a znao si pa mi nisi odgovorio to ti je isto![]()
Mislim da sam bio korektan sto se svega tice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hehe, pa ja sam ti odgovorio na pitanjeE vidis tako sam se i ja osjecao kad sam te nedugo pitao za ???? a znao si pa mi nisi odgovorio to ti je isto![]()
Malo pročačkaj, sve radi....Ma ne radi epg.serbianforum.org stranica, to meni treba. Nece ni u Kodiju,ali nema veze to.
Aaaah,lista sa SK4, 5, 6. Jel to media-future?
e dobar si on pita za nettv a ti mu govoris da ima u orionuIma u Orion aplikaciji![]()
Bio si rekao da naucim sam tako ja tebi i za tvvijet hheeHehe, pa ja sam ti odgovorio na pitanje... Ali nisi dobio ocekivani odgovor, to nisam rekao ni ljudima sa kojima se pisem na mali chet, rekoh bez ljutnje
...
Mislim da sam bio korektan sto se svega tice.
channel=srpskanaucnatv&stream=1mbJedno pitanje, i jedna molba. Da li u nettv postoji ssrpska naučna televizija? Ako postoji, molio bih da mi neko pošalje kakav je naziv kanala u listi. Hvala.
Ma ne ljutim se, imam ja, al nesto nece playBio si rekao da naucim sam tako ja tebi i za tvvijet hheebez ljutnje
![]()
drug ja mislim da ti je to do opere evo vidi u chrome radiMa ne ljutim se, imam ja, al nesto nece play...
![]()
Pa rekoh ovi sto slikaju da posalju jedan, al nece, kao da su pikaso, skupe slike..![]()