Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2013
- Poruka
- 1.786
how can make one scan and will find M3U playlists many???
@famous774 i ovo jehow can make one scan and will find M3U playlists many???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
how can make one scan and will find M3U playlists many???
@famous774 i ovo jehow can make one scan and will find M3U playlists many???
Kao niko ne gleda xxx liste osim bokija ,da mi je znati šta mi svi radimo poslje 00.00 .Čekamo bokija da nam se javi xxxxx.Treba zabraniti XXX sadrzaj, isti XXX sadrzaj se nalazi u 90% listi koje idu iz jednog linka.
Nisam nameravao pisati javno, ali moram da se nadovezem sta se tice Bokija.Ja imam samo ljepe hvale za njega nikad me nije odbio da mi nije odgovorio na neko pitanje,pomagao mi preko Team Wiewera,prva njegova lista miPa da si pitao bokia listu na pm ja vjerujem da bi ti ju dao. Inače jedan jako fin gospodin kao i mnogi na forumu.A da seremo to si upravu.
Gde stavi ovog starog prevaranta na 1 mjesto?Nisam nameravao pisati javno, ali moram da se nadovezem sta se tice Bokija.Ja imam samo ljepe hvale za njega nikad me nije odbio da mi nije odgovorio na neko pitanje,pomagao mi preko Team Wiewera,prva njegova lista mi
trajala skoro pola godine, ova druga isto nekoliko mjeseci traje jos uvijek.Ali u ovaj tekst bi htio dodati jos neka imena meni vrlo draga Losmij,International,Sota,Vasili,Gandrinno,W Spirit.Za mene su ovu sa Bokijem sedmorica valicanstvenih i daj boze da barem jednog od njih i nekad upoznam javno i svima njima skupa jedno veliko hvala.Zasto sam ovo napisao javno da bi skrenuo paznju na one pojedince koji misle da se na ovom forumu samo drzi sa sebe i ne pomaze.Budite ljudi,ne sirite okolo,ukljucite se u rasprave,pokazite barem jedan dio sebe i vjerujem cvrsto da cete na ovom forumu uvijek naci pomoc i razumIjevanje, ne samo u ovim ljudima sto sam ih ja naveo nego i u ostalim clanovima foruma kojih ima jos puno kvalitetnih i dobronamjernih.Ljepi poz.. svima .
http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-1944#post-1792645
Ako itko misli da sam dobio nešto, ne, nisam dobio niti jednu listu.
Podržavam prjedlog da se liste šalju na pp!
Razlog je očigledankoko ja vidim slanje listi preko pp ne bi islo posto sam i ja posle tebe
postavio post sa porukom da ne bi imo nista protiv da koja lista zaluta i do mog sanduceta
a otad je proslo 20 sati a niko zivi nista nije poslo