Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jos malo i nece ti bit potrebna brzina ,inace radi do 2 MB jer svakako su im kanali po slabi sto se tice kvaliteta pozzInternetot kolkava brzina treba da mi bude za da gledam bez problem orion tv ?
Šta fali kanalima bolji su od ovih restrimera a još netrzaju,milina.Pogotovo što imaju H2.Svaka im čast što još nisu stavili zaštitu.jos malo i nece ti bit potrebna brzina ,inace radi do 2 MB jer svakako su im kanali po slabi sto se tice kvaliteta pozz
nista ne fali samo kazem da im je kvalitet poslab i da se jos malo nece moci gledat pozzŠta fali kanalima bolji su od ovih restrimera a još netrzaju,milina.Pogotovo što imaju H2.Svaka im čast što još nisu stavili zaštitu.
Znaci jos malo i ubacit ce zastitu ili skroz nema da rade ? A ja bas sam se iznamucio da nagjam srimove sa orion :/ daj kazite neka drga tv ista ka ova za da mogu da gledam tv duze vremejos malo i nece ti bit potrebna brzina ,inace radi do 2 MB jer svakako su im kanali po slabi sto se tice kvaliteta pozz