Član
- Učlanjen(a)
- 18.09.2009
- Poruka
- 371
Ode mi veceras posle duzeg duzeg vremena i poslednja domaca lista ... Manje vise , nekako su mi klinci najtuzniji zbog decijih domacih kanala ...
Ajd,da se ne sekiraju klinci...
proveri sanduce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ode mi veceras posle duzeg duzeg vremena i poslednja domaca lista ... Manje vise , nekako su mi klinci najtuzniji zbog decijih domacih kanala ...
Nasmija me svaka čast.nasao sam resenje za programe koji se sami menjaju u listama.
evo kako ja to radim
pomocu notepada izdvojim programe koje hocu da gledam iz jedne liste
napravim nove liste gde ima samo po jedan programe
tako nemogu da se menjaju sami programi posto ima samo jedan u novim listama
istina treba utrositi malo vremena ali vredi jer posle ti gledas izabrane programe bez problema
nadam se da ce ovo da pomogne mnogima
pozdrav
Neznam sta se sa time dobiva nece preskocit, ali ce steknut svako malo .nasao sam resenje za programe koji se sami menjaju u listama.
evo kako ja to radim
istina treba utrositi malo vremena ali vredi jer posle ti gledas izabrane programe bez problema
pozdrav
nasao sam resenje za programe koji se sami menjaju u listama.
evo kako ja to radim
pozdrav
Pa ja na Amiku SHD 8240 gledam WEB TV bez problema.A inace mozes da koristis i bezicnog misa za komp i da menjas kanale iz kreveta,to barem nije problem.A mozes ako imas instaliran XBMC i gledas kanale na TVu preko njega,da koristis Android telefon kao daljinski,pa ti biraj sta ti najvise odgovara.