Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
pa ja sam vidio i tvrdim da nema, ima ih jedino na onom arapskom satelitu, ali nemam toliku veliku antenu da uhvatim signal...

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Zelim svima dobro vece i da ukratko napisem da sam sad stigao kuci ... bio sam u posjeti Silverplatinum napokon sam si ispunio dugo ocekivanu zelju da ga upoznam u zivo .... to je tek pocetak naseg druzenja

Veliki pozdrav za Silverplatinum i njegovu familiju takodjer svim clanovima SF-a

Pozdrav

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
2.058
Jedno pitanjce za sve: Da li neko (možda) ima link od kanala Eurosport 360 HD ili SD, tj kakva verzija vec ima...Hvala!

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Jedno pitanjce za sve: Da li neko (možda) ima link od kanala Eurosport 360 HD ili SD, tj kakva verzija vec ima...Hvala!

Koliko je meni poznato, dotični kanali se emituju u nemačkom sky paketu i spadaju u PPV kanale, tako da jedino možeš naći nastavke za dreambox.
Ako hoćeš, mogu da ih ti pošaljem.

EDIT: Potvrda gore navedenog

Eurosport 360 HD

Seit dem 26. August 2013 zeigt Eurosport Live-Übertragungen von parallel stattfindenden Sportereignissen auf mehreren zusätzlichen HD-Optionskanälen. Unter anderem wird von den Tennis-Grand-Slam-Wettbewerben US Open, Australian Open und French Open sowie der MotoGP-Serie berichtet. Die Originalsprache ist Englisch. Empfangbar ist das Programm exklusiv bei Sky Deutschland im Pay-TV.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
14.01.2014
Poruka
124
pozdrav svima! pokusao sam zadnjom verzijom plugina ,,torent tv,, da azuriram kanale,ali na ekranu mi se javlja neka poruka na ruskom jeziku,na svakom kanalu sto otvorim.ranije toga nije bilo.Sta moze biti problem?

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
Pozdrav drustvo,nisam bio neko vreme na forumu...obaveze uglavnom...pa da pitam,ako neko ima nalog za offsidestreams? U zamenu dajem neke strane kanale u hd...a mozda i neke domace,sve zavisi od naloga...koliko je dobar. :)

Natrag