Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
Nikad pa ni sad nebi uzeo ni centa od nikog za bilo koju listu znaju odabrani clanovi foruma pa i sirje .... a sto se tice trajanja ono sto ja imam radi mjesecima bez problema i ne mora da mislim kad se sutra probudim dal ce lista bit Down ..... zato dobro i korisno mnogi clanovi ovog foruma cuvaju za osobnu upotrebu kao i ja sam.

Pozdrav
Onda sta trazis za uzvrat, ja trazim za sebe da gledam tako da nema da ih postavljam nikde, cuvat cu za sebe

Nikad pa ni sad nebi uzeo ni centa od nikog za bilo koju listu znaju odabrani clanovi foruma pa i sirje .... a sto se tice trajanja ono sto ja imam radi mjesecima bez problema i ne mora da mislim kad se sutra probudim dal ce lista bit Down ..... zato dobro i korisno mnogi clanovi ovog foruma cuvaju za osobnu upotrebu kao i ja sam.

Pozdrav
Dajem ti dobra ex you lista koja radi mnogo dobro za uzvrat trazim samo 2 kanale nista vise

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
To je jedna lista i u tom listu ima 6 albanski kanali , ali blokiraju se posle 5 sekunde, ja trazim samo 2 kanale sta nemaju veze sa iptv ( posto oni ne traje dugo)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
@Salacue
Ovo je Doma Tv koju ti imas mislim na taj nacin koji kod tebe ne radi

Screenshot_2015-07-24-12-42-05.png

Da dodam kasnite sa streamovima to na onaj nacin kako ja imam radi odavno primjera radi pocetak 6 mjeseca a i ranije ...mislim na balkan listu moguce da je bilo pitanje vremena kad ce to da se promijeni itd...
Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.08.2013
Poruka
72
@Salacue
Ovo je Doma Tv koju ti imas mislim na taj nacin koji kod tebe ne radi

Pogledajte prilog 76117

Da dodam kasnite sa streamovima to na onaj nacin kako ja imam radi odavno primjera radi pocetak 6 mjeseca a i ranije ...mislim na balkan listu moguce da je bilo pitanje vremena kad ce to da se promijeni itd...
Pozdrav
Da ovu listu imam , svaki kanal je ovako kako god nije bitno , pitao sam te nesto brat, sta hoces za uzvrat za te 2 albanske kanale?

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Da ovu listu imam , svaki kanal je ovako kako god nije bitno , pitao sam te nesto brat, sta hoces za uzvrat za te 2 albanske kanale?
Nista ne trazim jer mi lista radi mjesecima i to je dobro tako jer... nebi da sam sebi skacem u stomak zato sto liste pucaju sad pa sad zato ono sto radi zadrzavam za sebe bez da me pogresno shvatis jednostavno je tako

Samo sam ti skrenuo paznju jer se polemika vodi oko ta 2 kanala koja trazis i naglasio da iste imas u skoro svakoj malo boljoj listi
Pozdrav

Poslednja izmena:
Natrag